Hadi yine yalanla Fenerbahçe!

Uluslararası Tahkim Kurulu'nun (CAS) Fenerbahçe ile ilgili verdiği gerekçeli kararın tüm ayrıntıları ortaya çıktı Daha önce hatırlandığı gibi  'gerekçeli karar' Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yalanlanmıştı . Ancak gerçekler ortaya çıktı.Üç CAS hakemi H

Hadi yine yalanla Fenerbahçe!

Uluslararası Tahkim Kurulu'nun (CAS) Fenerbahçe ile ilgili verdiği gerekçeli kararın tüm ayrıntıları ortaya çıktı Daha önce hatırlandığı gibi  'gerekçeli karar' Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yalanlanmıştı . Ancak gerçekler ortaya çıktı.

Üç CAS hakemi Hendrik Kesler,Ulrich Haas ve Rui Botica Bastos tarafından imzalanan ve ilgili yerlere gönderilen bu 137 sayfalık gerekçeli kararda Yargıtay'ın kararının bağlayıcı olmadığı söylenmiş ve Fenerbahçeli yöneticileri 4 maçta şikeye teşebbüs ettikleri belirtilmişti.

CAS'ın tüm detaylarıyla ortaya çıkan gerekçeli kararında UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği cezanın az bulunduğunu ancak CAS'ın cezayı arttırma gibi bir yetkisinin olmadığı belirtildi.

1.20140701001643.jpg

2.20140701001659.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler