Hadi bakalım gereğini yap Demirören!

Trabzonspor'un başvurusu üzerine UEFA'nın soruşturma başlatması akıllara şikecilerin avukatı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarını getirdi.  Demirören, UEFA'nın TFF'ye 2010-11 yılı için müdahalesinin olup olmayacağı yönünde başlayan tartışma so

Hadi bakalım gereğini yap Demirören!
Trabzonspor'un başvurusu üzerine UEFA'nın soruşturma başlatması akıllara şikecilerin avukatı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarını getirdi. 
 
Demirören, UEFA'nın TFF'ye 2010-11 yılı için müdahalesinin olup olmayacağı yönünde başlayan tartışma sonucu ocak ve şubat ayında iki açıklamada bulunmuştu. Demirören ocakta "Bizim kurallarımızın bir karar verdi. Şu an için bir değişiklik söz konusu değil. UEFA'dan bir yazı gelirse, konu yeniden tartışılır. Nasıl benim kararım yargıyı bağlamıyorsa, yargının kararı da beni bağlamıyor. Biz yargının ceza verdiği kişilerin bazılarına ceza verdik, bazılarına ise vermedik. Olay TFF açısından kapanmıştır. Ancak bundan UEFA'dan bir yazı gelirse tabii ki durumu tartışmaya açarız" demişti. 
 
ŞUBATTA KONUŞMUŞTU 
Demirören, şubatta da spor müdürleriyle yapılan bir toplantıda da konuyla ilgili olarak "UEFA'dan yazı gelirse içeriğine göre yönetim kurulumuz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır" diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor