Hacısomanoğlu: aramıza girmeye çalışıyorlar

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takım kaptanı kaleci Onur’u arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Sen bu takımın en önemli parçasısın" dedi.Trabzonspor’da ödemelerde zaman zaman yaşanan sıkıntılar nedeniyle kaptan Onur'un Başkan İbrahim Hacı

Hacısomanoğlu: aramıza girmeye çalışıyorlar

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takım kaptanı kaleci Onur’u arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Sen bu takımın en önemli parçasısın" dedi.

Trabzonspor’da ödemelerde zaman zaman yaşanan sıkıntılar nedeniyle kaptan Onur'un Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na tavır aldığı yönünde iddialar yönetim tarafından yalanlandı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu iddialar üzerine kaptan Onur’uı arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Bunun için birçok haber çıkıyor. Ama sen bu takımın en önemli parçasısın. Gelecek sezon her şey daha güzel olacak" dediği öğrenildi.

Ekonomik konularda zaman zaman yaşanan sıkıntıların da konuşulduğu telefon görüşmesinin ardından Onur’un yaşadığı sorunlar da çözüme kavuşturuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor