Hacısalioğlu'ndan Yattara tepkisi

Trabzonspor'da hafta içi yapılan antrenmanların bazılarına katılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Denizli maçı kadrosuna alınmaması tepki çekti.Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalhoğlu ise Yattara hakkında birçok spekülasyonun ortaya atıldığını

Hacısalioğlu'ndan Yattara tepkisi

Trabzonspor'da hafta içi yapılan antrenmanların bazılarına katılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Denizli maçı kadrosuna alınmaması tepki çekti.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalhoğlu ise Yattara hakkında birçok spekülasyonun ortaya atıldığını belirterek, "Şunu herkes bilmeli ki, kimse Trabzonspor'un önüne geçemez. Futbolcunun kendi isteğiyle oynayıp, oynamama gibi bir durumu söz konusu olamaz. Şu anda Yattara'nın sakatlığı devam ediyor ve iyileştiği zaman takıma katkısı üst düzeyde olacaktır. Oynamamasının altında sakatlıktan başka bir şeyler aramak art niyete girer. Bizde buna asla izin vermeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor