Hacısalihoğlu:Zirvede kalacağız

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde arzu ettikleri puanları alarak zirvede kalmak istediklerini söyledi. Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada,

Hacısalihoğlu:Zirvede kalacağız

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde arzu ettikleri puanları alarak zirvede kalmak istediklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde lider konumda bulunduklarını belirterek, ''Bu anlamda bütün maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Kayserispor maçı da bu nedenle önemli'' dedi.

Kayserispor'un da iyi bir takım olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, ''Bizim takımımızın da gücü ortada. O nedenle arzu ettiğimiz sonuçla dönmek için tüm planlamalarımızı yaptık. Umuyoruz maç dostane bir şekilde oynanır ve arzu ettiğimiz sonuçla Trabzon'a döneriz'' diye konuştu.

Hacısalihoğlu, Sivasspor maçında bordo-mavili takımın ortaya koyduğu futbolun beğenilmesine ilişkin olarak ise şunları söyledi:
''Trabzonspor, yeni kurulmuş bir takım. Bunun bazı sıkıntılarını yaşayacaktır. Biz her geçen gün Trabzonspor'un daha iyi olacağını düşünüyoruz. Teknik kadroda böyle düşünüyor. Zaman zaman iyi oynamadığımız maçlarda olacak ama hedefimiz süreç içerisinde istediğimiz puanları alarak zirvede kalmaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor