Hacısalihoğlu'ndan sert sözler

Hayrettin Hacısalihoğlu, o görüşmeyi anlattı.Trabzonspor'un 2013'de yapılan Olağanüstü Genel Kurulu öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını tanıklarıyla anlatan eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Başkanının son Di

Hacısalihoğlu'ndan sert sözler

Hayrettin Hacısalihoğlu, o görüşmeyi anlattı.

Trabzonspor'un 2013'de yapılan Olağanüstü Genel Kurulu öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını tanıklarıyla anlatan eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Başkanının son Divan Genel Kurulu'nda kendisiyle ilgili iddilarına  şahitleriyle yanıt verdi.

Eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada kendisi ile ilgili iddiaların tamamıyla demogoji olduğunu belirterek “ Başkan olayları saptırıyor doğruları anlatmıyor. Kendisi ile seçim öncesi konuştuklarımıza  onun listesinde yer alan yönetici Murat Türköz, ün yanı sıra yönetimden istifa eden Engin Kara ve Sebahattin Çakıroğlu’nun şahittir. Benim kendisinden hiçbir talebim olmadı “dedi

Hacısalihoğlu başkan Hacıosmanoğlu’nun olayları yaptırarak anlattığına değinerek "Çok sayıda aday çıkınca doğal olarak camia bölünmüştü. Güçlü bir liste çıkamadı. Zaten süre de 6 ay için olduğundan çok da önemsemiyor ve bu nedenle kararsızlığımız sürüyordu.

Seçim sürecine girildiğinde Hacıosmanoğlu, yakın dostlarımla birkaç kez ziyarete gelerek herkes gibi bizim de desteğimizi istedi. Her seferinde de "kısmet, hayırlısı" gibi genel ifadelerle kendisini geçiştirdim… Trabzonspor'un başta ekonomik olmak üzere diğer zorluklarını anlattım…

Kongreye 2 gün kala, ortak arkadaşımız Murat Türköz'le randevu alarak bulunduğumuz lokale geldiler. Kendisine destek olmamız için ısrar etti. "Nasıl bu işin altından kalkacaksınız, listenizde kimler var?" diye sorunca, "Alın istediklerinizi yazın" önerisinde bulundu. Buna rağmen, bir tek kişi dahi önermedik,yazmadık. Sözde cingözlük yaparak desteğimizi garantiye almak gayesi ile son gece Fikret Yavuz'dan bilgi alarak, sonra kendisini aramış ve birini çıkarıp, damadımı listelerine dâhil etmiştir. Şimdi, ben böyle bir öneride bulunmadığım halde, "damadını listeye koyarken iyiydi!" diye karalama yapıyor. Tamamen yalan.

Lokalde beraber oturduğumuz bir başka abimize de destek için çok ısrar edince, o da "Bize bugüne kadar soran herkese, 'istediğiniz yere oy verin' dedik, şimdi ne diyebiliriz ki. Kaldı ki bu adamların çoğu spor camiasından ve görev beklerler" diye geçiştirmeye çalıştı.

Başkanın cevabı, "1461 de basketbol takımında sizin, tüm listeyi yazın" dedi. Fakat seçim sonrası bu sözünü tutmadı, sonradan "birkaç kişi yazsın bari" deyince de bunu o abimiz haklı olarak kabul etmedi.

Yani iddia ettiği 1461 konusu benimle onun arasında geçmedi, muhatabı kesinlikle ben değildim. Anlattıkları tamamen iftiradır.

Yoksa onun karaladığı gibi, kendi ellerimle kurduğum 1461'e yönetici vermenin benim açımdan ne önemi olabilir ki?

Oysaki Trabzonspor Başkanı,

Divan toplantısında benim tenkit ettiğim konuları yanıtlayacağı ve bilgi vereceği yerde, yaşananları saptırarak demagoji yapma yoluna gitti. Bizim seçimle ilgili onunla ne bir pazarlığımız, ne de bir ısrarımız vardır.

Bu görüşmeye Murat Türköz, Sebahattin Çakıroğlu ve Engin Kara da şahittir. İsteyen onlara sorarak söylenenlerin doğrusunu öğrenebilir.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki,

Bizim asıl hatamız onun sözlerine ikna olup oy vermek değil, onu kale alıp görüşmek, konuşmak olmuş.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor