Hacısalihoğlu'ndan kongre çağrısı!

 Trabzonspor Eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu Divan Başkanlık Kurulunda yaptığı konuşmada mevcut yönetime kongre çağrısı yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimine eleştiri yağdıran Hacısalihoğlu şöyle konuştu; "Tüzüğe göre bu toplantıların yıld

Hacısalihoğlu'ndan kongre çağrısı!
 
Trabzonspor Eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu Divan Başkanlık Kurulunda yaptığı konuşmada mevcut yönetime kongre çağrısı yaptı.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimine eleştiri yağdıran Hacısalihoğlu şöyle konuştu;
 
"Tüzüğe göre bu toplantıların yılda iki kez yapılması gerekirken toplantılar bazen yapılır bazen yapılmaz. 3 Temmuz sonrası hukukçular öyle istiyor düşüncesi ile toplantılar yapılamaz.  Biz yönetimdeyken tüzüğün bir an önce düzeltilmesi gerekiyor denirken şimdi tüzükle ilgili hiçbir çalışma yapılmladı. Tüzükleri yazmakla övünen Divan Kurulu Başkanı bazı maddeleri hiç mi okumadı.
 
Onlara göre kulüp iyi gidiyor. Herşey yolunda. Aslında bunları boşuna konuşuyoruz. Böyle bir kurulun yasal bir şeyler yapmasını beklemekte hayaldir. Eski Başkanla ilgili gündeme gelen konular haksızlıktır. Bu gibi konular Trabzonspor'a zarar verir. Trabzonspor deneyimsiz kişilerin futbol projelerini uygulayacağı bir yer değildir. Kulübün ileri gelenleri neden bunlara göz yumdular. Zaten onlar bu yanlışları yapmasaydı görevlerine devam ederlerdi. İhtiyaç yanlış yapacak bir başkasının gelmesi değil. Yanlışları düzeltecek bir ekibin gelmesidir. Süreniz artık geçti. Yetkisi olmayan bir yönetim durumundasınız. Yeniden kongre yapın ve istiyorsanız yeniden göreve talip olun. Bu göreve daha fazla zarar vermeden gelin en kısa zamanda görev tazelemesi yapın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler