Hacısalihoğlu:Kararı bekliyorduk

Trabzonspor'un, Ankaraspor ile oynayacağı yeni sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının PFDK tarafından kaldırılması, yönetim tarafından memnuniyetle karşılandı. Bordo - mavili kulübün Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Futbol Federasyonu eski başk

Hacısalihoğlu:Kararı bekliyorduk
Trabzonspor'un, Ankaraspor ile oynayacağı yeni sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının PFDK tarafından kaldırılması, yönetim tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bordo - mavili kulübün Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Futbol Federasyonu eski başkanı merhum Hasan Doğan'ın seyircisiz maç oynama cezası verilmemesi yönünde çalışmalarının bulunduğunu belirterek, "Yeni federasyon başkanımızda bu konuda kararlılığını gösterdi. Beklediğimiz doğrultuda bir karar alındı. Yeni sezonda Trabzonspor taraftarlarının artık biraz daha dikkatli, biraz daha temkinli olmasını bekliyoruz. Bu sezon ve bundan sonra bu tip cezalara muhattap olmayacak şekilde centilmence, takımlarını desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor