Hacısalihoğlu yürüyüş için uyardı

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısaliuhoğlu bugün organize edilen yürüyüş öncesi çeşitli ikazlarda bulundu.Hacısalihoğlu Adalet arayışı yürüyüşünde Trabzonsporluların dikkat etmeleri gereken hususları yazarak ikazlarda bulundu.Eski asbaşkan kendin

Hacısalihoğlu yürüyüş için uyardı

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısaliuhoğlu bugün organize edilen yürüyüş öncesi çeşitli ikazlarda bulundu.

Hacısalihoğlu Adalet arayışı yürüyüşünde Trabzonsporluların dikkat etmeleri gereken hususları yazarak ikazlarda bulundu.

Eski asbaşkan kendine ait facebook hesabından şu uyarılarda bulundu.

Bugün yapılacak ADALET ARAYISI yürüyüşünün başarılı olmasına şans tanıyalıım.

1- Trabzon’un siyasi il örgütlerinin, sivil toplum örgütlerinin, Milletvekillerinin, Belediye başkanlarının, Trabzonspor’un eski ve yeni yöneticilerin, taraftarlarının velhasıl tüm Trabzonlularının ve Trabzonsporluların en üst seviyede katılımı sağlanmalı.                 

2-Yürüyüşte yalnızca Trabzonspor’un haklılığı ve hak arayışı ile ilgili pankart ve slogan olmalı. Asla hiçbir siyasi görüşü yansıtan görüntü sergilenmemeli.

3- Yürüyüş yasal olmayan,Trabzonspor’a ceza aldıracak hiç bir tavır, eylem ve söylem içermemeli. Bu konuda otokontrolü elden bırakmayarak, tersi davranışlarda bulunmayalım, bulunanlara izin vermeyelim.

4- Bu yürüyüşün haksızlığa karşı çıkanların ve Trabzonspor sevdalılarının bir isyanı olması gerekir. Yani, yönetimin değil, Trabzonsporluların hak arayışı, bir halk hareketi.

5- Yürüyüş yönetimin gündem değiştirme yada itibar kazanma amacı taşırsa,yada bu şekle dönüştürülürse İstanbul’da veya Ankara’da yapılacak yürüyüşlere sekte vurularak Trabzonspor’a zarar verilmiş olur.

UNUTMAYIN, HAKLI OLMAK YETMEZ,ÖNEMLİ OLAN HAKLILIĞI DEVAM ETTİREBİLMEK,HAK ETTİĞİNİ ALABİLMEKTİR.....

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor