Hacısalihoğlu: Yanal sorunu yok

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Teknik direktör Ersun Yanal, ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı koydu. Asbaşkan Hacısalihoğlu her gün basında yeni bir hoca isminin ortaya atıldığından yakınarak “ Galiba bize yol göstermek istiyor

Hacısalihoğlu: Yanal sorunu yok

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Teknik direktör Ersun Yanal, ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı koydu.

Asbaşkan Hacısalihoğlu her gün basında yeni bir hoca isminin ortaya atıldığından yakınarak “ Galiba bize yol göstermek istiyorlar. Ancak bu yazılanlar hocamızı da olumsuz etkiliyor. Sürekli açıklama yapmamıza rağmen halen hoca sorunu varmış gibi gösterilmesine bir anlam veremiyorum “dedi.

YANAL'LA SORUN YOK
Teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili yönetimin bir sorunu olmadığını sözlerine ekleyen asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu”Hoca ile ilgili bizim yönetimimizin bir sorunu yok. Hocamızla sezon sonunda masaya oturup yeniden yapılanmayı görüşeceğiz.Yeni sezon için plan program yapacağız. Şimdi birlikte sezonu tamamlayacağız. Halen kendisiyle yeni sezonda yapılacak transferlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bakın bu konuda son kez tekrar ediyorum.' Trabzonspor'da Yanal sorunu yoktur, yönetimin Yanalla da sorun yoktur” dedi.

YÖNETİMDE GÖRÜŞME YOK
Yönetim kurulunun hocayla ilgili bir öneri paketi hazırladığı yönünde gelen bilgilerinde gerçeği yansıtmadığına değinen Hacısalihoğlu “Hocamız Ersun Yanal ile ilgili şuan düşündüğümüz yeni ekonomik bir öneri yoktur. Hocayla ilgili bu güne kadar yazılanların hiç biri doğru değil. Bizim böyle bir düşüncemiz yok. Yönetimin hocaya yeni bir öneri getirmek gibi bir görüşmesi olmadı . Bu yönde alınmış bir kararı da yok. Her basın mensubu kendi isteklerine göre yada gönlünden geçene göre bir isim ortaya atıyor.Bu hem hocayı hem bizi rahatsız ediyor” dedi.

ÇOK İSİM YAZILIYOR
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu transferde şuana kadar basında 200'e yakın isim çıktığını ifade ederek” Biz 4 veya 5 yabancı alacağız. Şuanda net olarak görüştüğümüz almaya karar verdiğimiz isim yok. İzlettiğimiz çok sayıda oyuncu var. Bu oyuncuların bazıları ile ilgili raporlar bekleniyor. Sonra fiyatları ve alınabilirliği önemli. Şuana kadar kesin alınsın dediğimiz,karar verdiğimiz bir yabancı oyuncu yok. Basında bazen öyle haberler çıkıyor ki sanki oyuncuyu almaya karar vermişiz. Parasını verip almaya göndermişiz gibi. Böyle bir şey yok. Elimizde bol alternatifli bir liste var. İzletiyoruz, bakıyoruz en iyisini almaya ve hata yapmamaya çalışıyoruz.Biraz sabır istiyoruz. Basında şuana kadar 200 e yakın isim çıktı. Biz 4 veya 5 yabancı alacağız .Zaten hakkımızda bu kadar. Yetirliliğine bakılacak ,ihtiyaç olup olmadığına da bakılacak.Ekonomik durumuna bakacağız,sonra hoca son kararı verecek,bizde görüşme yapacağız.Bunu baştan beri söylüyoruz.Sistemimiz bu. İlgilenen oyuncular ikişer 3 er kez izleniyor. Aynı mevkii için 5 futbolcu ismi yazılıyor.Böyle bir şansımız yok.Yabancı kontenjanı sıkıntılı. İzlenilen oyuncuların transfer edilip edilmemesi konusunda son kararı hocamız verecek. Sanırız menajerler de bize satmayı düşündüğü isimleri basına sızdırarak bize baskı yapmaya kalkıyor”dedi.

YATTARA MAÇTAN SONRA
Yarın evlerinde Denizlispor ile karşı karşıya geleceklerini de sözlerine ekleyen Hacısalihoğlu Yatarının menejeri Adnan Demir yarın (Cuma) Trabzon'a gelecek. Kendisiyle zaten görüşüyoruz.Yattara'nın sözleşmesinin yenilenmesi için maçtan sonra oturup detayları .konuşacağız.Yaptığımız ön görüşmelerde sorun çıkmayacak gibi gözüküyor. Denizlispor maçından sonra Yattara konusunu da açıklığa kavuşturacağız.Bu futbolcunun sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı planlıyoruz ”dedi.

GİRAY İLE İLGİLİ GİRİŞİM YOK
Transfer çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekleyen Hacısalihoğlu Oftaş'tan transferi düşünülen Giray için şuana kadar bir görüşme yapmadıklarını da sözlerine ekleyerek” Giray için yönetim olarak bir girişimimiz olmadı. İki Tunuslu içinde geçtiğimiz günlerde kulüplerinden istedikleri bonservis bedellerini aldık. Değerlendireceğiz. Ona göre hareket edeceğiz “dedi.

Orhan ÇAVUŞOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor