Hacısalihoğlu, ver yansın etti

Trabzonspor’un Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Karabük karşısında alınan ağır yenilgi sonrası ilginç tespitlerde bulundu. Hacısalihoğlu, “Bence; Trabzonspor, Her ne kadar bazı arkadaşlar en başarılı dese de, Tarihindeki en yanlış,en başarısız ,bun

Hacısalihoğlu, ver yansın etti

Trabzonspor’un Eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Karabük karşısında alınan ağır yenilgi sonrası ilginç tespitlerde bulundu. Hacısalihoğlu, “Bence; Trabzonspor, Her ne kadar bazı arkadaşlar en başarılı dese de, Tarihindeki en yanlış,en başarısız ,buna karşın en pahalı taransferleri yaptığı ve en uygun olmayan hocayı göreve getirdiği bir gerçek. Biliyorum ki, Görevdekiler ve olaylara yanlı gözlükle bakanlar ,tenkit edenlere “kurt puslu havayı sever”, yada “felaket tellalları” diyecekler. Ancak,  Kurttan ve tellallardan önce, puslu havayı getirenleri ve felakete davetiye çıkaranları sorgulamak lazım. Gerisi demagojidir,kendini kurtarmaktır.”dedi.

Hacısalihoğlu, “ Merak ediyorum, Bu anlamsız transfer politikasını izleyen,kulübü maddi manevi felakete sürükleyen sn başkan şimdi durumu yargılıyor mu? Acaba, Kendini yanıltanlardan hesap soruyor mu,yada görevi gereği işin sorumluluğunu üstlenerek kabahatli benim diyebiliyor mu? Dahası, Camiadan özür dilemeye veya daha fazlasına hazırlık yapıyor mu?”sorusunu sordu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor