Hacısalihoğlu noktayı koydu

Hacısalihoğlu Özkan Sümer'in izleme komitesinin başına geçmesiyle birlikte boşalacak alt yapı koordinatörlüğü için düşünülen isim Sadi Tekelioğlu ile hafta sonuna kadar bir görüşme yapacaklarının altını çizerek “ Sadı hocayla hafta sonuna kadar bir görüşm

Hacısalihoğlu noktayı koydu

Hacısalihoğlu Özkan Sümer'in izleme komitesinin başına geçmesiyle birlikte boşalacak alt yapı koordinatörlüğü için düşünülen isim Sadi Tekelioğlu ile hafta sonuna kadar bir görüşme yapacaklarının altını çizerek “ Sadı hocayla hafta sonuna kadar bir görüşme daha yapacağız. Ancak şartları ve ilkeleri biz belirleriz "dedi.

Gazetelerde alt yapı ile ilgili yazılan bir çok haberin gerçeği yansıtmadığını belirten Hacısalihoğlu . Burada ön şart yok. Şartları ve kuralları Trabzonspor yönetimi belirler. Şartlarımıza uyanlar çalışır, uymayanlar çalışmaz, Sadi Hocanın Özkan Sümer'i seçici olarak yada bir başka şekilde istemediği yönünde aramızda bir konuşma olmadı. ”diye konuştu.


Sadi hocanın Sümer'in başında bulunduğu izleme komitesi alt yapıya oyuncu seçecekse görev kabul etmem” şeklinde bir şartı kendilerine sunmadığını belirten Hacısalihoğlu “ İhtiyaçları kimin nerde görev yapacağını biz belirleriz. Alacağımız teknik adama şartları yönetim olarak biz sunarız kabul eden eder etmeyen etmez”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor