Hacısalihoğlu neler dedi?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, büyük maçların Trabzonspor camiası için her zaman ayrı bir önemi bulunduğunu belirterek, Beşiktaş karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak için bütün güçlerini sarf edeceklerini söyledi. Trabzonspor'un ekip

Hacısalihoğlu neler dedi?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, büyük maçların Trabzonspor camiası için her zaman ayrı bir önemi bulunduğunu belirterek, Beşiktaş karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak için bütün güçlerini sarf edeceklerini söyledi.


Trabzonspor'un ekip olma yolunda önemli ilerlemeler kaydettiğini dile getiren Asbaşkan Hacısalihoğlu, takım olarak şimdilik bir sıkıntı yaşamadıklarını ve her şeyin planlanan şekilde gittiğini belirtti. Hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Hacısalihoğlu, büyük maçların Trabzonspor camiası için ayrı bir önem taşıdığını vurgulayarak şöyle konuştu:


"İstanbul takımlarıyla oynanan maçlar camiamız için büyük bir önem taşır. Bu maçlarda alınacak galibiyetler hem takımın hem de camianın şevkini artırır. Oyuncularımız ve taraftarlarımız bunun bilincinde olarak maça hazırlanacak. Kendi sahamızda oynayacağımız zorlu Beşiktaş karşılaşmasını kazanmak için tüm gücümüzü kullanacağız."


Ankaragücü maçının son dakikalarda oyuncuların ortaya koydukları performansı değerlendiren Hayrettin Hacısalihoğlu, "Maçın lehimize olması nedeniyle oyuncuların son bölümde ciddiyeti bozuldu. Bir müsabakada bu kadar gol pozisyonuna girmeniz mümkün olmayabilir. Bu pozisyonları böyle basit harcarsak sıkıntı yaşarız. Teknik Direktör Ersun Yanal da bu konu ile ilgili olarak gereken tedbirleri alacaktır" dedi.


Asbaşkan Hacısalihoğlu, Tony Sylva ile ilgili olarak da FIFA'nın birkaç gün içinde vereceği kararı beklediklerini belirterek, "Tony Sylva, Trabzonspor formasını giymeyi çok istiyor. Bu yönde FIFA'ya talepte de bulundu. Olumlu bir sonuç bekliyoruz" diye konuştu.


Öte yandan Nijerya Milli Takımı'yla 2008 Pekin Olimpiyatları'nda forma giyen Isaac'ın ise yarın akşam Trabzon'da olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor