Hacısalihoğlu 'Mutluyuz' dedi

Teknik direktör Hugo Broos ile yollarını ayıran ve Şenol Güneş'le anlaşan Trabzonspor, Eskişehirspor karşısında aldığı 3 puan ile yara sardı. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, galibiyet ihtiyaç duydukları dönemde alınan 3 puan ile moral buldu

Hacısalihoğlu 'Mutluyuz' dedi

Teknik direktör Hugo Broos ile yollarını ayıran ve Şenol Güneş'le anlaşan Trabzonspor, Eskişehirspor karşısında aldığı 3 puan ile yara sardı. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, galibiyet ihtiyaç duydukları dönemde alınan 3 puan ile moral bulduklarını söyledi.

Üzerindeki karabulutları dağıtmaya çalışan Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Eskişehirspor galibiyeti ile moral buldu. Kötü günleri geride bırakmak isteyen bordo-mavili takım, Şenol Güneş'i bekliyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, iyi oyundan çok, aldıkları 3 puanın önemli olduğunu belirterek, "Bu maçta önemli olan 3 puandı, bu anlamda başarılı olduk. İyi futbol beklemek biraz hayal oldu. Her iki takımında çok eksikleri vardı. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bizim daha çok galibiyete ihtiyacımız vardı, daha çok kazanmayı istiyorduk. Bu anlamda Trabzonspor kazandığı için mutluyuz" dedi.

Anlaşmaya vardıkları Şenol Güneş'in önümüzdeki hafta oynanacak olan Ankaragücü maçında takımında başında olmasını umut ettiklerini belirten Hacısalihoğlu, "Şenol hoca önümüzdeki hafta takımın başında olacak diye umuyoruz, en son o şekilde konuşmuştuk. O da oradaki veda görüşmelerini davetlerini tamamlayıp Pazartesi günü Türkiye'ye gelecek. Salı günü de Trabzon'a gelecek" dedi.

Kadro dışı kalan futbolcuların durumlarını Şenol Güneş' ile yaptıkları görüşmede değerlendirdiklerini belirten Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Şenol hoca Trabzon'a geldikten sonra kadro dışı kalan oyuncuların tekrar değerlendireceğiz. Kendisiyle yaptığımız ilk görüşmede kadro dışı kalan oyuncuların af edilmesi yönünde başkan Sadri Şener'den ricada bulunacağını belirtti. Geldiğinde başkanla bu konuyu görüşerek gündeme getirecek. Ben de bu konuda başkanın anlayışlı davranacağını umuyorum.

Bu konu halledilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor