Hacısalihoğlu konuşacak

Trabzonspor'da her kafadan bir ses çıkmayacak.Basın sözcülüğü görevi de asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'na verildi.Trabzonspor yönetim kurulu basın açıklamalarını tek elden yapma kararı aldı. Yönetim kurulu açıklamaların tek elden çıkması konusunda karar

Hacısalihoğlu konuşacak
Trabzonspor'da her kafadan bir ses çıkmayacak.Basın sözcülüğü görevi de asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'na verildi.

Trabzonspor yönetim kurulu basın açıklamalarını tek elden yapma kararı aldı. Yönetim kurulu açıklamaların tek elden çıkması konusunda karar birliğine vardı. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu asbaşkanlık görevinin yanı sıra kulüp basın sözcülüğü görevini de üstlendi. Yönetim kurulu bu yolla doğabilecek karmaşaları önleme kararı alırken bu günden itibaren yöneticilerin röportaj vermeleri de izne bağlandı. Yöneticilerle röportaj yapmak isteyen medya kuruluşları bunun için bordo mavili ekibin yönetimine dilekçeyle başvurarak röportaj talebini iletecekler. Trabzonsporda basın ve halkla ilişkilerden sorumlu yönetici Levent Erkuloğlu ise aynı görevini sürdürmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor