Hacısalihoğlu: "İnsaflı olalım"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Yönetim, hoca, futbolcu ve kongre konularını gündeme getirmeden Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan düzlüğe çıkmasını sağlamamız gerekir" dedi. Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal ve Selçuk İnan'ı Galatasaray'a

Hacısalihoğlu: "İnsaflı olalım"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Yönetim, hoca, futbolcu ve kongre konularını gündeme getirmeden Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan düzlüğe çıkmasını sağlamamız gerekir" dedi.

Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal ve Selçuk İnan'ı Galatasaray'a verme gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Beşiktaş mağlubiyetinin Trabzonspor için moral bozucu olduğunu belirten Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un, Beşiktaş'tan daha iyi oynamasına rağmen, çok da gol kaçırmasına rağmen, skor olarak çok kötü netice ile maç tamamladığını kaydeden Hacısalihoğlu "Klasmandaki yerimiz alt sıralarda kaldı. Böyle bir netice beklemiyorduk. Trabzonspor'un ihtiyacı açısından, Beşiktaş'ın son haftalardaki performansı açısında galibiyete takım olarak da şehir olarak da odaklanmıştık.

Futbolun içinde böyle şeyler var. İyi oynadığınız zamanda maçı kaybedebiliyorsunuz. Hakemini vermediği penaltıdan bahsedilebilir. Futbolcuların beceriksizliğinden bahsedilebilir. Her ne olur ise olsun Trabzonspor bu maçtan galip ayrılabilirdi. Son derece üzgünüz, teknik kadro ve futbolcularda aynı duyguları taşıyorlardır" diye konuştu.
"Hedefler açısından Trabzonspor Beşiktaş maçını kazansaydı. Bu yarışın içinde olduğunu tekrar ortaya koyacaktı" diyen Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:

"Tabi 3 puanlık sistemde bundan sonrası yeniden telefi edilebilir. Yeter ki Trabzonspor seri galibiyetler yakalamış olsun. Ligin daha ilk yarısı tamamlanmadı.Trabzonspor'un oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar maalesef insanlarda bu umudu şu an için yeşertmedi. Üzüntümüz o, yoksa çok önemli bir anlamda çok kaybedilmiş bir şey yok. Trabzonspor toparlarsa yine Avrupa Kupalarına katılma klasmanında seviyesinde olur."

"TRABZONSPOR YÖNETİMLERİ HER ZAMAN GEREĞİNİ YAPMIŞTIR"
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim ile ilgili bazı futbolcularla ve hoca ile ilgili çeşitli değerlendirmeler yapıldığını ifade ederek "İnanıyorum ki Trabzonspor taraftarı Trabzonspor'u çok seviyor. Ancak bu sevgisini takımının yararı doğrultusunda kullanıyor mu bu biraz şüpheli. Tepkimizi çok aşırı dozda yapıyoruz. Bu da düzelmeye değil, daha da kötüye gitmeye sebebiyet verebiliyor. Trabzonspor'da görev alan insanlar öncelikle Trabzonspor'un menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda yapılması gerekenleri her zaman yapmıştır. Bundan sonrada yapar. Bu neyi gerektiriyorsa odur. Bunun için hiç yorum yapmaya öneride bulunmaya gerek yok. Trabzonspor yönetimleri bunu her zaman yapmıştır genede yapar. Onun için başka detaylarla ilgili olarak, yönetimdi, hocaydı, futbolcuydu, kongreydi konularını gündeme getirmeden, Trabzonspor şu durumdan düzleğe çıkmasını sağlamamız gerekir" diye konuştu.

"DENGEYİ SAĞLARSAK HEM TRABZONSPOR HEM DE OYUNCULARIMIZ KAZANIR"
Beşiktaş karşılaşmasında gol fırsatlarından yararlanamayan forvetler hakkında yapılan eleştirileri değerlendiren Hacısalihoğlu, "Türkiye Ligleri'ne bakarsanız ve İstanbul takımlarına baktığınızda bizim oyuncularımız küçümsenecek oyuncular değil. Avrupa Kupası kaldırmış takımların forvetlerinin gol atamayıp tartışıldığı ortamda, bizim oyuncularımızda tartışılabilir. Zaman zaman yeterli, beceriksiz bulunabilir. Bunların hepsi futbolun içinde var. Bu tenkitlerimizi ve eleştirilerimizi biraz daha insaf sınırları içinde yapmamız . Bunlarında gayret içinde olup bu eleştirilere sebebiyet vermemesi gerekir.

Dengeyi sağlayabilirsek hem Trabzonspor hem de oyuncularımız daha başarılı olur" dedi.

Galatasaray'ın Gökhan Ünal ve Selçuk İnan'a talip olduğu şeklinde yer alan haberler üzerine Hacısalihoğlu, "Böyle bir şey yok. Olması da mümkün değil. Transfer dönemi de değil. Oyuncularımız böyle bir şey düşünmez. Trabzonspor'da onları vermeyi düşünmez. Ne hikmetse Trabzonspor ile ilgili olarak yalnızca olumsuz haberler çıkıyor. Buradan gitmek isteyen oyuncular, problemli oyuncular. Bu şekilde kamuoyuna yansıtılıyor. Bizim yalnız negatif taraftarlarımız kamuoyuna yansıtılıyor. Bu her halde basının Trabzonspor'a bakış açısıyla ilgili olan bir konu" ifadelerini kullandı.

"Galibiyete prim olduğu gibi mağlubiyete de ceza var" diyen Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bazı konular araştırılıp iyi incelenerek telkinler yapılsa bu konularda eleştiriler olmayacaktır. Trabzonspor'da mağlubiyete de ceza var. Kendi sahamızda 3 İstanbul takımıyla ilgili maçları ayrı değerlendiriyoruz. Onun haricindeki diğer maçlarda iç saha mağlubiyetlerine ceza var" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler