Hacısalihoğlu iddialı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe maçının Trabzonspor camiası için ayrı bir önem taşıdığını belirterek maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi. Asbaşkan Hacısalihoğlu, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına sıkı bi

Hacısalihoğlu iddialı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe maçının Trabzonspor camiası için ayrı bir önem taşıdığını belirterek maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydederek bu maçın Trabzonspor camiası için ayrı bir önemi bulunduğunu dile getirdi. Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin hem iki ezeli rakip hem de iki iyi dost olduklarını vurgulayan Hacısalihoğlu, "Fenerbahçe maçları Trabzonspor camiası ve taraftarı için çok önemlidir. Takımımızın ligdeki konumu ne olursa olsun Fenerbahçe maçlarına ayrı bir önem veririz. Bu sezon her iki takımın da zirvede olması bu maça
ayrı bir önem katıyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ile hem ezeli rakiptir hem de çok iyi dosttur. Sayın Aziz Yıldırım, göreve başladığından beri Trabzonspor ilişkileri son derece dostane ve iyi şekilde devam etmiştir" dedi.

Büyük takımlar arasında oynanacak maçların neticesini önceden bilmenin mümkün olmadığını ancak Trabzonspor olarak kazanmak için maça çıkacaklarını belirten Hacısalihoğlu, "Bu maçı kazanma arzusundayız. Çalışmalarımızı o şekilde yapıyoruz. Temennimiz maçın neticeyi etkilemeyecek hakem hatası ile tamamlanması, dostane başlayıp, dostane bitmesidir. Pazar günü oynanacak karşılaşma ne ilk maç olacak ne de son maç olacak. Sonucunda iyi oynayanın hak edenin kazanmasını istiyoruz. Kazananın da Trabzonspor olmasını arzuluyoruz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINDA EKSTRA PİRİM UYGULAYACAĞIZ"

Fenerbahçe maçında ekstra prim uygulamasına gideceklerini anlatan Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynanan maçlarda ekstra prim uygulamasına gittiklerini, bunun hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçı için de geçerli olduğunu söyledi.

Büyük maç öncesi her iki takımın taraftarına da centinmenlik çağrısı yapan Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
"Her iki takımın taraftarı da sporu kavgaya, savaşa dönüştürmeden spor alanlarında başlayıp spor alanlarında bitecek şekilde, spor müsabakası mantığıyla izlemelerini ve sonucu ne olur ise olsan fair-play ruhu içinde davranmalarını istiyoruz. Farklı bir şekilde davranmayla ne sonuç değişiyor ne de takımları kazanmış oluyor. Yaşanan kötü olaylar sonrası Türkiye'nin imajı zedeleniyor. Kulüplerinde ilişkileri zedelenmiş oluyor."

"TRANSFER YAPMAZSAK BU TAKIM İÇİN GÜÇ KAYBI OLMAZ"

Transferle ilgili konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transfer yapmamaları durumunda bunun takım için bir güç kaybı olmayacağını vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Teknik heyet ve yönetim olarak bir değerlendirme yaptık. Bazı mevkilere takviye yaparsak kadromuzu daha güçlendirmiş oluruz. Ancak bu değerlendirmeyi yaparken ortaya bir şart koştuk. Kulübün ekonomik bütçesini, takımın ahengini bozmayacak, hem ekonomik şartları uygun hem de takımda direkt oynayacak bir oyuncu bulabilirsek takıma katarız. Çünkü biz kadromuzun iyi olduğunu, kadromuzun her geçen gün uyum sürecini aşarak daha iyi oyun sergileyeceğini biliyoruz ve buna inanıyoruz. Taraftarımızın da böyle inanması lazım. İstediğimiz şartlarda oyuncu bularsak alırız. Bunun dışında bir oyuncu almamız söz konusu değil. Alırsak bunun faydası değil zararı dokunur. Oyuncu alınmaması Trabzonspor için bir güç kaybı olmaz."

Görüştükleri bazı isimler bulunduğunu belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, "Ancak devre arası transfer yapmanın zorluğunu yaşıyoruz. Takımlarında direkt oynayan oyuncuları kulüplerinin bırakmama gibi durumları var. Bıraksa dahi yüksek bonservis bedeli istiyorlar" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor