Hacısalihoğlu gözaltıya ne dedi?

Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'i, icraatları açısından, en çok eleştiren isimlerin başında gelen eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu soruları yanıtladı ve bu sabah gözaltına alınan başkan Şener'in şike ya da teşvik primi gibi işlerle uzaktan yakından

Hacısalihoğlu gözaltıya ne dedi?

Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'i, icraatları açısından, en çok eleştiren isimlerin başında gelen eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu soruları yanıtladı ve bu sabah gözaltına alınan başkan Şener'in şike ya da teşvik primi gibi işlerle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyledi.

"ŞENER, FENERBAHÇE'NİN TEPKİSİYLE ARTAN TANSİYONU DÜŞÜRMEK AMACIYLA GÖZALTINA ALINDI"

Hacısalihoğlu, "Benim Sadri Şener'in kulüp yönetim tarzıyla ilgili eleştirilerim var. Bunu açıkça söylüyorum. Fakat bu son göz altına alınma hadisesiyle ilgili olarak Sadri Şener'in bu işlerin içerisinde, yanında, yakınında olması mümkün değildir. Yapı itibariyle böyle bir şeyi yapacak bir insan değildir. Hiç ihtimal vermiyorum. Bu, Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanması, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun gitmesi ve Fenerbahçe taraftarının tepkisine karşılık olarak, tansiyonu düşürmek için yapılmış bir uygulamadır. Bana göre Sadri Şener'in görüşlerine, bilgisine başvurmak için yapıldığını düşünüyorum. Bir kaç gün içerisinde ya da bugün içerisinde iş açıklığa kavuşacaktır. Tandığım bildiğim Sadri Şener bu işlerin içerisinde olan, bunlarla ilgili bir insan değildir" dedi.

TRABZONSPOR, ASLA ŞİKE OLAYININ İÇERİSİNDE OLMAZ

Trabzonspor'un şike ya da teşvikle hiçbir ilgisinin olmadığını savunan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un puan kaybettiği maçlara bakarsanız en zayıf rakiplere karşı. Diğer büyük takımlara karşı zaten şike ya da teşvik gibi bir uygulama olamayacağını herhalde herkes bilir. Zaten matematik olarak iş kendiliğinden renk veriyor" diye konuştu.

KANUNLAR AÇIK, GERÇEKTEN SUÇ VARSA FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLÜR

Hacısalihoğlu, şikeye ismi karışan takımların küme düşürülüp-düşürülmeyeceği ile ilgili tartışmalar için ise "Kanunlar, yönetmelikler uygulanırsa bunun başka şekli yok. Bu kardeşimiz de olsa, babamız da olsa yapacak bir şey yok. Ayrıca ben Aziz Yıldırım'ı severim. Trabzonspor'la zaman zaman iyi ilişkileri dönem dönem olmuş, bizlere yardımcı olmuş bir isimdir. Şayet ortaya konan suçlamalar doğruysa küme düşürmekten başka çare yok; ancak hadiseler doğru mu değil mi bilemiyorum. Şimdilik bir şey söylemek münkün değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor