Hacısalihoğlu cevap verdi

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu divan Genel kurul toplantısında yönetime yapılan eleştirileri cevaplandırdı. Asbaşkan Hacısalihoğlu  eleştirilerin yapılmasının normal olduğunu belirterek, ''Bugüne kadar yapılan en güzel kuruluş yıldönümü gerçekleştirildi

Hacısalihoğlu cevap verdi

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu divan Genel kurul toplantısında yönetime yapılan eleştirileri cevaplandırdı. Asbaşkan Hacısalihoğlu  eleştirilerin yapılmasının normal olduğunu belirterek, ''Bugüne kadar yapılan en güzel kuruluş yıldönümü gerçekleştirildi. Bunu yönetim değil Trabzonspor camiası gerçekleştirdi. Üstelik bunca görkemine rağmen kulübe maddi külfet yaratmayacak şekilde sponsorlardan destek alınarak yapıldı. Burdaki zeytinyağlı yemeklerin lezzetinden bahsediliyor çok üzülüyorum'' dedi.

HES projesine büyük bir kesimden destek geldiğini dile getirerek, “Başta Trabzon ve ilçe belediyelerimiz, tüm sivil toplum örgütleri bu konuda Trabzonspor için desteklerini esirgemediler. Bundan memnuniyet duymamız ve bu düşünceyi geliştirmemiz gerekir. Bu proje bize değil geleceğe yöneliktir. O zamana kim ölür kim kalır belli değil. O nedenle böyle bir konu varken buzdolabı dükkanı açmaktan bahsedilmesi bizi üzüyor, eleşriri yapmak doğal fakat eleştirilerde seviye önemli lütfen eleştiri yapanlar seviyelerini yükseltsinler” diye konuştu.

Döviz borcunun yaşanan kriz ortamında herkesi tedirgin ettiğini belirten Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: ''Ama bizim borcumuzun büyük rakamı Türk parası bazındadır. Çok az bölüm döviz borcudur. Bu yaşanan gelişmeler kimsenin düşündüğü planladığı gelişmeler değildir. Bundan en az kendi işletmelerimizde, kendi hayatımızda olduğu gibi Trabzonspor'u da en asgari zararla nasıl kapatabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz”

Yattara ile ilgili yapılan yorumlar üzerine de “Bulunduğumuz görev veya Trabzonspor'un bulunduğu konumu itibariyle hakikaten açıklanacak konular fazlasıyla açıklandı. Ama açıklanmayan bir bölümü var. Onları da Trabzonspor konumuna ve kadrosuna zarar vermesin diye yöneticilik mesuliyetiyle açıklamıyoruz. Söylersek bundan kim tatmin olacak. Onu anlatmakta zorluk çekiyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un büyüklüğüyle ilgili yapılan eleştirilere de açıklık getiren Hacısalihoğlu, “Biz tabiî ki büyük bir kulübümüz. Bir ihtilal gerçekleştirdik. Ancak bir naklen yayın paylaşımında, basında yer alma konusunda birkaç yıldır ne durumda olduğumuz ortadadır. Birkaç yıldır spor haberlerinde gündeme gelmediği, gazetelerde satır olmadığı biz yok desek de ortadadır. Son dönemde özellikle başkanımızın şahsi itibarı ve takımımızın aldığı sonuçlar sayesinde sık sık gündeme geldiğimizi anlatmaya çalıştık. Trabzonspor'un büyüklüğü tartışılmaz ama başkaları tarafından nasıl değerlendiriliyor onu değerlendirmek lazım” ifadesini kullandı.

Yapılan bazı eleştirilerin gerçekle bağdaşmadığını sözlerine ekleyen Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Müzemizde yarım bir kupa var. Ona bakıp ta bir kupayı bile alamadılar düşüncesinden artık çıkmamız gerekir.

 Onun yerine beklide dünyada örneği olmayan kupamızla övünmemiz gerekir. Bardağın dolu tarafı yerine üzerindeki az bir boşluk varsa o tenkit edilmeye çalışılıyor. Yine bu konuda örnek vermem gerekirse geçtiğimiz günlerde bir gazetede Yattara'nın niçin satılmadığı anlatılmış. Gazeteye göre Başkanımız Sadri Şener'in kardeşi Sani Şener'in Katar'da bir havaalanı ihalesini alamadığından Yattara transferinin olmadığı belirtildi.

 Oysaki orda ki ihale 3 yıl önce alınmış ve şuan bitme aşamasında. Bunları yazarken insanların üzüldüğünü düşünmemiz lazım. Çalışmalarımızın hepsi Trabzonspor'un menfaatleri içindir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler