Hacısalihoğlu bayanlarla buluştu

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede yönetim kurulu olarak çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Kulübümüzün sportif, ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için çalışıyoruz. Sizden de sosyal konulara ağırl

Hacısalihoğlu bayanlarla buluştu
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede yönetim kurulu olarak çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Kulübümüzün sportif, ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için çalışıyoruz. Sizden de sosyal konulara ağırlık vermenizi bekliyoruz. Üreteceğiniz projeleri de destekliyoruz. Biz taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sezon başında özellikle bayanları tribüne çekmek için kombineleri biletlerde yüzde 50 indirime gittik. Ama beklediğimiz oranda talep göremedik. Avrupa'ya baktığımızda statlara insanların aileleriyle gittiğini görüyoruz. Bayan sayısı ne kadar artarsa taraftar arasındaki oto kontrolde daha iyi bir konuma gelir” dedi. Bayan Komisyonu Üyeleri ise birçok proje hazırladıklarını ifade ederek, “Özellikle aile ve çocuklara yönelik projelerimiz var. Önem verdiğimiz konuların başında küçük çocuklara Trabzonspor sevgisini aşılamak geliyor. Önümüzdeki günlerde Valimizi, Emniyet Müdürümüzü ve Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret edeceğiz. Daha sonra ise okullara ziyarette bulunacağız. Ayrıca bu ay içerisinde geniş kapsamlı bir toplantı düzenlemeyi planlıyoruz. Bu toplantıda birçok etkinlik olacak. Yapacağımız tüm işlerde yönetim kurulumuzun yanımızda olacağını biliyoruz” diye ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler