Hacıosmanoğlu'nun o sözü unutulmadı!

Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında ağırladığı Eskişehirspor karşısında aldığı 4-1'lik farklı mağlubiyet alması sabırları taşırdı.Alınan rezalet skorla taraftarına saç baş yolduran Trabzonspor'un daha ligin ilk yarısında şampiyonluk iddiası

Hacıosmanoğlu'nun o sözü unutulmadı!

Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında ağırladığı Eskişehirspor karşısında aldığı 4-1'lik farklı mağlubiyet alması sabırları taşırdı.

Alınan rezalet skorla taraftarına saç baş yolduran Trabzonspor'un daha ligin ilk yarısında şampiyonluk iddiasından uzaklaşırken sezon sonu ligi iyi bir noktada bitirmesinin de mucizlere kaldığı açıkça görüldü. Bordo mavili takımın başarısız tablosu taraftarın da takımdan uzaklaşmasına neden olduğu ve umudunu kestiği taraflı tarafsız herkesin dile getirdiği bir başka detay olarak göze çarptı.

Gelinen nokta itibariyle, sezon içerisinde hoca da değiştiren bordo mavili takımdaki asıl huzursuzluğun yönetimden kaynaklandığı şeklinde yorumlar iyice artmaya başladı.  Yapılan yorumlarda başkanlığa seçilirken "Başaramazsak gideriz. " gibi ifadelerle gelen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu sözleri yeniden hatırlatılırken artık istifa zamanının geldiği vurgulandı.

Bordo mavili camiada özellikle Genel Kurul'da Genel Sekreter Köksal Güney önderliğinde yaşanan rezaletlerle kulübün tüm Türkiye'ye rezil edilmesi sabırları taşırmışken Eskişehirspor karşısında alınan farklı mağlubiyet "İstifa" seslerinin iyice yükselmesine sebep oldu. 

"Trabzonspor sıradanlaştırılıyor" diyerek kulübün başarısızlığa sürüklenmesine isyan eden taraftarlar da sosyal medyada yönetime karşı istifa çağrılarına başladığı görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor