Hacıosmanoğlu'nun Halilhodzic hayali

Trabzonspor'da yeni sezonda takımın kime emanet edileceği gündemin ilk maddesini oluştururken, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, teknik direktör Vahid Halilhodzic'le anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.Teknik direktör Şenol Güneş'in is

Hacıosmanoğlu'nun Halilhodzic hayali

Trabzonspor'da yeni sezonda takımın kime emanet edileceği gündemin ilk maddesini oluştururken, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, teknik direktör Vahid Halilhodzic'le anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından 2005-06 sezonunda, dönemin başkanı Atay Aktuğ tarafından transfer edilen Vahid Halilhodzic, daha sonra yönetime gelen Nuri Albayrak ile sezon sona kadar çalışmış görev süresini tamamladıktan sonra Trabzon'dan ayrılmıştı. 15 Mayıs 2006 yılında Türkiye'den ayrılırken, Halilhodzic'in yanında ise Trabzonspor'da, dönemin kulüp başkan yardımcısı, şimdinin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu vardı.

Havaalanında duygusal bir uğurlamayla Halilhodzic'i Türkiye'den gönderen, Hacıosmanoğlu'nun Boşnak teknik adam ile çalışma hayalini kısa bir süre sonra gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bordo-mavili kulüp başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Vahid Halilhodzic ile anlaştığı haberleriyle ilgili olarak farklı bir açıklama yapmazken, 2011 yılında Cezayir Milli Takımı'yla 3 yıllık sözleşme imzalayan ve 2014 Dünya Kupası sonrası sözleşmesi bitecek olan Boşnak çalıştırıcının, Cezayir Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki durumuna göre hareket edeceği öğrenildi.

Milli takım ile sözleşmesi devam ettiği için bordo-mavili kulübün ismini resmi olarak açıklayamadığı Vahid Halilhodzic'in başında bulunduğu Cezayir Milli Takımı'nın, maç trafiğinin ardından önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Bu arada kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın, Vahid Halilhodzic ile irtibat halinde olduğu öğrenilirken, gelecek sezonun planlamasını birlikte yaptıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor