Hacıosmanoğlu'nun "Fenerbahçeli dostları" bayram etti!

Trabzonspor'da sıkıntılar bitmek bilmiyor.Son bir haftada Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçe camiasının iftiralarına maruz kalan Trabzonspor iki kulübe de cevap verse de bugün yaşanan bir gelişmeyle adeta kendi ayağına kurşun sıktı.3 Temmuz s

Hacıosmanoğlu'nun "Fenerbahçeli dostları" bayram etti!

Trabzonspor'da sıkıntılar bitmek bilmiyor.

Son bir haftada Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçe camiasının iftiralarına maruz kalan Trabzonspor iki kulübe de cevap verse de bugün yaşanan bir gelişmeyle adeta kendi ayağına kurşun sıktı.

3 Temmuz sürecinden tertemiz olarak çıkan Trabzonspor'un o dönemki  Sadri Şener başkanlığındaki yönetimini hedef alan şikeciler, İstanbul basınının da desteğiyle  iftira üzerine iftira atarak bordo mavili camiayı yıpratmaya çalışıyor. Trabzonspor ise bu karalama kampanyasına adeta çanak tutuyor.

Trabzonspor'a uzun bir sürenin ardından şampiyonluk yaşatan eski başkan Sadri Şener bu süreçte yaptığı açıklamalarla şikecilere karşı Trabzonspor'u savunmaya devam etti. Ancak bugün Trabzonspor'un yaptığı hamle, Şener ve Trabzonsporlu taraftarları şok ederken mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Fenerbahçeli dostlarım var"  diyerek övgüler dizdiği Fenerbahçe taraftarlarına ise bayram yaşattığı şeklinde yorumlandı.

Trabzonspor bugün 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla Trabzonspor'a şampiyonluk yaşatan ve şike sürecinden tertemiz çıkan Sadri Şener'e dava açarak kulübü 3 milyon 939 bin 202 lira zarara uğrattığını ileri sürdü. Camianın büyük bir bölümünden tepki çeken davada , avukatlara ödenen paralarda usulsüzlük olduğunu iddia eden Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetiminin  böylelikle bordo mavili takıma saldırmak için en ufak ayrıntıyı bile kullanan Fenerbahçe ve yanlı basınına büyük bir malzeme verdiği belirtildi.

Trabzonsporlu taraftarların da büyük tepkisini çeken bu gelişme üzerine sosyal paylaşım sitelerinde Hacıosmanoğlu sert şekilde eleştirildi.

Taraftarlar, Trabzonspor'a savaş açılan bu dönemde birlik olunması gerekirken yapılan bu hamlenin Hacıosmanoğlu yönetiminde yapılan onlarca hatayı gölgede bıraktığına vurgu yaptı.

Şikeden hüküm giymiş olan Aziz Yıldırım'ın kanıtlar ortadayken bile 30 Milyon TL civarındaki avukat harcamaları bu camiada hiç bir şekilde dillendirilmezken Trabzonspor'un haklı davasında harcanan avukat ödemelerinin bu kadar dile getirilmesi bordo mavili camianın ne kadar kopuk olduğunun göstegesi olduğu belirtildi.

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar gösterdikleri tepkilerde, Fenerbahçe ile ilgili her konuşmasında bu takımın taraftarlarını öven Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe yanlısı medyaya verdiği bu "güzel haber"in altındaki Fenerbahçeli taraftarların yorumlarını gördükten sonra yine övüp övmeyeceği merakla beklediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor