Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları Haber61 TV'de

Spor Toto Süper Lig'in 19.Haftasında Oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesinde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ile ilgili sözleri kamuoyu ve medya tarafından dikkatleri üzerine çekmişti

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları Haber61 TV'de

Spor Toto Süper Lig'in 19.Haftasında Oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesinde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ile ilgili sözleri kamuoyu ve medya tarafından dikkatleri üzerine çekmişti. Bu konu ile ilgili birçok spekülasyonlar yapılmıştı ve karşılaşmanın ardından PFDK tarafından hakemi aradığı için 60 gün hak mahrumiyeti ve 130 bin liralık cezaya çarptırılmıştı.

Başkan Hacıosmanoğlu, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında yine hakemleri hedef alarak görsel bir şekilde, bazı karşılaşmalarda Trabzonspor'un aleyhine yanlış kararlar verildiğini görüntülü bir şekilde basına aktararak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Haber61 Tv bu açıklamaları canlı olarak sizlere aktardı.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu açıklamaları bugün saat 20.00'da Haber61 TV'den tekrar yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor