Hacıosmanoğlu'ndan Yanal açıklaması

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal hakkında ortaya atılan şike iddiaları sonrasında açıklamalarda bulundu.Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına bağlanan Hacıosmanoğlu, Yanal'ın 1986'da kendisine şike teklifi yaptığını iddia ed

Hacıosmanoğlu'ndan Yanal açıklaması

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal hakkında ortaya atılan şike iddiaları sonrasında açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına bağlanan Hacıosmanoğlu, Yanal'ın 1986'da kendisine şike teklifi yaptığını iddia eden kişiyi eleştirdi.

Yanal'ın şike teklifi yaptığını söyleyen Nedim Şişko'nun kendisi hakkında konuşmasına sinirlenen Hacıosmanoğlı, "30 sene önce Ersun Yanal'la top oynamış birini çıkartıyorsunuz. Diğer iki kulüple ilgili bu yayını yapabilir misiniz? Bu hakkı nerden buluyorsunuz anlamıyorum" dedi.

Program sunucusu Ertem Şener ile tartışan Hacıosmanoğlu, "Senin yayın politikana karışmıyorum. Kim olduğu belli olmayan bir adamı başka bir konuyla ilgili konuşurken bu adamın ağzından alıp da Trabzonspor başkanına hitaben nasıl konuşturursunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan Yanal hakkında ortaya atılan bu iddiaların kasıtlı yapıldığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Ersun Yanal'ın Trabzonspor'da göreve gelmesinin benim mücadeleme zararı nedir anlayamadım. Bu sadece Ersun Yanal tezgahı değildir. Perdenin arkasında başka şeyler var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor