Hacıosmanoğlu'ndan Volkan çıkışı

Kazakistan maçı öncesi yaşanan ve Türkiye'nin gündemine oturan Volkan Demirel'e edilen küfür olayı birkaç sezon önce Trabzon'da da yaşanmıştı. O dönem küfür nedeniyle sahayı terk eden Volkan Şen için, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; "Seyirciler

Hacıosmanoğlu'ndan Volkan çıkışı
Kazakistan maçı öncesi yaşanan ve Türkiye'nin gündemine oturan Volkan Demirel'e edilen küfür olayı birkaç sezon önce Trabzon'da da yaşanmıştı.
 
O dönem küfür nedeniyle sahayı terk eden Volkan Şen için, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; "Seyircilerin oyunculara küfür etmesini tasvip etmemiz mümkün değil; onlar ayrı bir şey. Her statta olan bir şey bu. Ama profesyonel bir takımın formasını giyen bir oyuncunun 'Bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum' demesi profesyonel bir oyuncuya yakışmaz. Mahalle arasında misket oynayan çocuklar yapar bunu" diyerek sert sözler söylemişti.
 
"VERİLMESİ GEREKEN CEZALAR BELLİ"
Dün akşam Trabzonspor idmanını izlemek için tesislere gelen Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gündeminde de bu konu vardı. Başkan'ın yanında bulunan iki yönetici dışında bir de gazeteci vardı. Konu idmanın izlendiği sırada; Volkan Demirel olayına geldi. Hacıosmanoğlu'nun sözleri ise çok netti:
Bizim Volkan (Şen) için o zaman ne dedimse; şimdi de aynısını diyorum. Hem orası artık kulüp takımı da değil. Ben Volkan'ı kadro dışı bırakmış cezasını kesmiştim. Bakalım TFF, Volkan'ın da cezasını verebilecek mi? Talimatlarda yazanlar belli. Verilmesi gereken cezalar belli. Bekliyoruz. Ne olacak göreceğiz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor