Hacıosmanoğlu'ndan inanılması güç forvet bütçesi!

Teknik direktörlüğe Vahid Halilhodzic'in getirilmesiyle değişim yaşayan Trabzonspor gelecek sezon hem Avrupa'da hem de ligde başarılı sonuçlar almak için iddialı bir kadro kurmak istiyor.Bu çerçevede çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekipte yerli transf

Hacıosmanoğlu'ndan inanılması güç forvet bütçesi!

Teknik direktörlüğe Vahid Halilhodzic'in getirilmesiyle değişim yaşayan Trabzonspor gelecek sezon hem Avrupa'da hem de ligde başarılı sonuçlar almak için iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Bu çerçevede çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekipte yerli transferlerin ardından gözler artık tamamen yabancı transfere çevrildi. Halilhodzic'in raporu doğrultusunda gerçekleştirilecek olan transferler için yönetim harekete geçti. 

Özellikle iki sezondur sorun yaşanan forvet mevkisine kesin çözüm arayan Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tüm şartları zorlayarak yanlızca forvet için büyük bir rakamı gözden çıkardı. Başkanın tartışılmayacak bir golcüyü kadroya katmak için 13 Milyon Euro gibi bir bütçe ayırdığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun , taraftarın da artık sıkılması ve olumsuz eleştirilerin artması nedeniyle bu tip bir transfere imza atarak rüzgarı tersine çevirmek istediği bildirildi.

Yönetimin forvet ve diğer mevkilere yapılacak transferleri bir an önce bitirmek için çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor