Hacıosmanoğlu'ndan flaş transfer açıklaması!

Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala dört gözle forvet transferi bekleyen Trabzonspor taraftarını üzecek haber Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi.Ç.Rizespor - Trabzonspor maçı öncesi Haber61'e konuşan Hacıosmanoğlu transferi kapattıklarını a

Hacıosmanoğlu'ndan flaş transfer açıklaması!

Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala dört gözle forvet transferi bekleyen Trabzonspor taraftarını üzecek haber Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi.

Ç.Rizespor - Trabzonspor maçı öncesi Haber61'e konuşan Hacıosmanoğlu transferi kapattıklarını açıkladı. Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada Newcastle United'in golcüsü Pappis Cisse ile anlaşmalarına rağmen son dakikada bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Cisse ve kulübüyle anlaştıklarını belirten Hacıosmanoğlu " Newcastle ile 4 yıllık ödeme planı ile 8 Milyon Euro karşılığında anlaştık . Cisse ile de yıllık2 Milyon Euro'ya anlaştık.  Ancak son dakikada futbolcu bizden yıllık 5 Milyon Euro ve 1 Milyon Euro imza parası istedi. Bunun üzerine transfer gerçekleşmedi ve transferi kapattık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor