Hacıosmanoğlu'ndan Constant ricası

Trabzonspor'da Kevin Constant belirsizliği devam ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'dan özel bir ricada bulundu.İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal’dan Constant’ı karşısına alıp konuşmasını, eğer bu görüşmeden bir sonuç alamazsa istediği yaptırımı

Hacıosmanoğlu'ndan Constant ricası
Trabzonspor'da Kevin Constant belirsizliği devam ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'dan özel bir ricada bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal’dan Constant’ı karşısına alıp konuşmasını, eğer bu görüşmeden bir sonuç alamazsa istediği yaptırımı uygulamasını istedi.

Gineli futbolcunun takıma kazandırılması yönünde bir tavır takındığı belirtilen Başkan, son kararı hocaya bıraktı. Hacıosmanoğlu’nun Yanal’dan önce Constant’la da görüştüğü kendisini kaybetmeyi düşünmediklerini vurgulayarak Yanal’dan özür dilemesinin en doğru davranış olacağını söylediği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor