Hacıosmanoğlu'ndan BJK'ya Olcan sözü!

Trabzonspor'da Olcan Adın karmaşası bitmek bilmiyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Olcan'ı İstanbul'a göndermeyeceğini söylemesine rağmen Beşiktaş cephesinden ilginç bir açıklama geldi.Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, İbrahim Hacıosmano

Hacıosmanoğlu'ndan BJK'ya Olcan sözü!

Trabzonspor'da Olcan Adın karmaşası bitmek bilmiyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Olcan'ı İstanbul'a göndermeyeceğini söylemesine rağmen Beşiktaş cephesinden ilginç bir açıklama geldi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Olcan Adın konusunda Beşiktaş'a öncelik verdiğini söyledi.

İşte Çebi'nin yaptığı o açıklamalar:

HACIOSMANOĞLU SÖZ VERDİ

"Beşiktaş'ın Diego ile ilgilendiğini, oyuncu Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra öğrendim" diyen Çebi, Olcan Adın konusunda da yönetimin kendisini görevlendirdiğini dile getirdi. Beşiktaş 2. Başkanı, "Ben İbrahim Hacıosmanoğlu'nu aradım. Satmak istemediklerini söylediler. Satmak istemiyorlarsa ilgilenmek bize yakışmaz. 'Böyle bir şey olursa önceliği öncelik hakkınız her zaman bizde var' dedi sayın başkan. Satacak mı satmayacak mı bilmiyorum. Sattığında bize döner mi bilmiyorum, söz verildi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor