Hacıosmanoğlu'na ŞOK tepki!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından çıkışta Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayı ile gözaltına alınan 2 kişiden biri olan Emre A.’nın annesi Hacire A.’nın tepkisi ile karşılaştı. Anne Hacire A. “S

Hacıosmanoğlu'na ŞOK tepki!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından çıkışta Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayı ile gözaltına alınan 2 kişiden biri olan Emre A.’nın annesi Hacire A.’nın tepkisi ile karşılaştı. Anne Hacire A. “Senin yüzünden olmuş bu. Evine gidemezsen, oğlumu kurtaracaksın” tepkisinde bulundu. 

Fenerbahçe otobüsüne yönelik geçtiğimiz 4 Nisan Cumartesi gecesi Sürmene ilçesinde silahlı saldırı olayına karışan 2 kişinin gözaltında tutulduğu Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaklaşık 1,5 saat Emniyet Müdürü Murat Köksal ile görüştü. Ziyaretin ardından lüks jipi ile Emniyet binasından ayrılmak isteyen Hacıosmanoğlu, sabahtan bu yana Emniyet Müdürlüğü önünden oğlundan gelecek bir haberi bekleyen anne Hacire A.’nın nizamiye kapısı çıkışında tepkisi ile karşılaştı. Hacire A. jipin yanına yaklaşarak Hacıosmanoğlu’na “Aç ha bu kapıyı. Senin yüzünden oğlum içerde sorgulanıyor. Benim oğlum suçsuz suçluyu bulun. Senin yüzünden olmuş bu evine gidemezsin, oğlumu kurtaracaksın. Benim çocuğumun kimseyle şuana kadar bir problemi yok. Bunu yapanı bul ne edersen eyle. Kaçma sakın” diyerek tepki gösterdi.

Hacıosmanoğlu kendisine “Ben buradayım tamam. Allah bağışlasın. Emniyet Müdürü ve validen bilgi almak için geldim” derken, basın mensuplarının “Parmak izi var mı ?” sorusuna “Onlar teknik konu, araştırma yapılıyor. Teknik konularla Emniyet Müdürü bana bilgi vermedi. Genel olarak ziyarete geldim. Araştırmanın sonucunu bekliyoruz. Teknik konularla ilgili konuşmamız doğru değil. Bize anlatmazlar kendileri kendi aralarında konuşurlar. Suçu olmayana bu suçları yükleyemezler” ifadelerini kullandı.

Emre A.’nın amcasının oğlu olduğunu belirten bir yakını da Hacıosmanoğlu'na “İçeridekiler topun ne demek olduğunu bilmezler, Rize’nin maçı olduğunu bile bilmezler. Bu adamların başını yakıyorlar. Bu gençlerin geleceğini yakacaklar. Bu çocukların suçu olup olmadığı daha belli olmadan yargılanmadan, deliller toplanmadan, herhangi bir şey olmadan, valinin çıkıp isim vermesi doğru bir şey mi ? Suçlular dışarıda elini kolunu sallaya salaya geziyor. Bu çocuklar sabahın dördünden beri hesap veriyorlar. Yazık günah değil mi ? Eline silah tuttuğu yoktur. Amcamın oğlu benim. Doğumundan bugüne kadar her anını bilirim. Bu olayla uzaktan yakından alakası yok” diyerek tepkisini dile getirdi.

Hacıosmanoğlu, ardından Emniyet binasından ayrılarak Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor