Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz yan yana

Sivasspor ile Trabzonspor arasında Pazar günü oynanan karşılaşmada tribünlerdeki bir görüntü dikkatlerden kaçmadı.Daha önce Kulüpler Birliği toplantısında sert tartışmalar yaşayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyak

Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz yan yana

Sivasspor ile Trabzonspor arasında Pazar günü oynanan karşılaşmada tribünlerdeki bir görüntü dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce Kulüpler Birliği toplantısında sert tartışmalar yaşayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz 4 Eylül Stadı'nda oynanan dünkü maçı birlikte izledi. İkilinin sık sık sohbet ettiği görülürken aralarındaki soğukluğun geçtiği gözlendi.

Kulüpler Birliği toplantısı, ardından medyada demeç savaşı ve son olarak birbirleri hakkında yaptığı açıklamalar ile gerilimli bir atmosfere giren iki kulüp başkanı Mecnun Otyakmak ve İbrahim Hacıosmanoğlu maçı birlikte izledi. Sivas 4 Eylül Stadı'nda Trabzonspor'un 4-0 üstünlüğü ile biten karşılaşma boyunca iki ismin sohbetleri objektiflere yansımadı.

'ELİMDE BELGELER VAR' DEMİŞTİ

Ocak ayındaki Kulüpler Birliği toplantısında İbrahim Hacıosmanoğlu, Otyakmaz'ın kendi ile ilgili "Elimde belgeler var demesi" üzerine sinirlenmiş ve "Bizde kendisini eskiden beri tanıyoruz. 'Maç satan ailesini satar' ifadesini kullanmıştı. Bu toplantıda da bunda rahatsız olduğunu ve Yargıtay'da yargılandığını söyledi. Federasyon başkanı da bunun üzerine 'Bizde yeni delil olmadan yeniden yargılama yapamayız' dedi.

Kendisi de 'Benim elimde deliller var ben size vereceğim' dedi. Her halde bizi kastetti. Bende ona 'Bügün belgeleri ivedilikle federasyona vermeni istiyorum' dedim. Bizimde her hangi bir problemi varsa cezamızı çekmeye hazırız. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Türk futbolunun adaletli temellere oturtulmasını ve yasaları uygulayacak adaletli insanlar istiyoruz." açıklamalarında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor