Hacıosmanoğlu UEFA'yı kızdırdı

Trabzonspor delasmanda tartışmalı bir şekilde Juventus'a yenilirken başkan Hacıosmanoğlunun maç sonrası UEFA'yı üstü kapalı olarak ŞİKE ile ilgili itham etmesi UEFA'yı kızdırdıMaçın ardından konuşan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "Şike devam ed

Hacıosmanoğlu UEFA'yı kızdırdı

Trabzonspor delasmanda tartışmalı bir şekilde Juventus'a yenilirken başkan Hacıosmanoğlunun maç sonrası UEFA'yı üstü kapalı olarak ŞİKE ile ilgili itham etmesi UEFA'yı kızdırdı

Maçın ardından konuşan Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu "Şike devam ediyor. Her yerde devam ediyor demek ki. Bizim orada hakemler ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor" şeklindeki sözleri UEFA'yı harekete geçirdi.

UEFA HIZLI DAVRANDI

UEFA yetkililerinin hemen başkan Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını istedikleri ve avukatları aracılığıyla durumu inceleyecekleri ifade edildi.

UEFA yetkilileri durumu titiz bir şekilde inceleyecek ve salı günü bu konuyu olağan toplantılarında gündemine alacak. Ayrıca karşılaşmanın hakemi ya da Juventus'un başvurusu olması durumunda soruşturma derinleşecek. UEFA'nın kısa zaman içinde Trabzonspor'dan savunma alması bekleniyor.

 UEFA kaynaklarına göre bordo mavili takımın başkanı Hacıosmanoğlu'nun yaptığı şike iması, Trabzonspor'un başını ağrıtacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor