Hacıosmanoğlu Trabzon'a kamp kurdu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'a kamp kurdu. Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan ve ligin alt sıralarında yer alan Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmaoğlu işi sıkı tutuyor. Mersin İdman Yurdu maçına 3 gün kala Trabzon'a ge

Hacıosmanoğlu Trabzon'a kamp kurdu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'a kamp kurdu. 

Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan ve ligin alt sıralarında yer alan Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmaoğlu işi sıkı tutuyor. Mersin İdman Yurdu maçına 3 gün kala Trabzon'a gelen Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kamp kurdu. 3-0 kaybedilen Karabükspor maçı sonrası da teknik direktör Vahid Halilhnodzic ile birlikte İstanbul'dan Trabzon'a dönen Hacıosmanoğlu, teknik heyet ve takımla bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmasında, "Sizden tek isteğim taraftarın başını öne eğdirmemeniz. Onların başının eğik gezmesi beni rahatsız ediyor” mesajını vermişti.

Yapılan flaş transferlere rağmen, takımdan beklediği verimi bir türlü alamayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gece geç saatlerde Trabzon'a gelerek, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile birlikte takımı toparlayıp yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir çalışma içinde olduğu öğrenildi. Takımın son durumu hakkında teknik ekiple görüşmeler yapacak olan Hacıosmanoğlu, takımın çıkışa geçmesi adına büyük bir önem verdiği Mersin İdman Yurdu maçı öncesi yaşanacak gelişmeleri ise yerinden takip edecek. Sakat ve milli takım kamplarından dönen oyuncuların son durumları hakkında teknik ekipten bilgi alacak olan Hacıosmanoğlu, kulübün ekonomik yapısıyla ilgili de, profesyonel ekipten çalışmalarla ilgili bilgi alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler