Hacıosmanoğlu: TFF önüne gelen dosyanın...

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında bordo-mavili taraftarlara seslenerek, "Batan güneşin arkasından üzülmek yerine doğacak yeni güneş için hazırlanmanın daha doğru olduğu bilinciyle yeni güne uyandık. İşte şimdi, maddi v

Hacıosmanoğlu: TFF önüne gelen dosyanın...

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında bordo-mavili taraftarlara seslenerek, "Batan güneşin arkasından üzülmek yerine doğacak yeni güneş için hazırlanmanın daha doğru olduğu bilinciyle yeni güne uyandık. İşte şimdi, maddi ve manevi tüm olumsuzluklara rağmen lig sıralamasında tırmanışa geçtik' ifadelerini kullandı.

YAPILIRKEN HEYECAN DUYULMAYAN İŞLER BAŞARILAMAZ

Trabzonspor'un her daim daha da üst sıraları zorlaması ve çıtayı sürekli yüksekte tutması gerektiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Ancak içinde bulunduğumuz maddi ve manevi zorluklara rağmen, sabrın sonunun selamet olduğunu gördük. Unutulmamalı ki yeteri kadar nedeniniz varsa her şeyi yapabilirsiniz. Bizim de yeteri kadar nedenimiz var. Tarihimizin altın sayfalarına bakıldığında, Trabzonspor sevdasının, başarıya olan inancın, neleri beraberinde getirdiği çok net anlaşılıyor. Geçen ay ki yazımda belirttiğim gibi başarısızlık kabul edilebilir ancak denememek asla. Heyecanlıyız, çünkü yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz."

TFF DOSYANIN RENGİNE GÖRE HAREKET ETMEMELİ

Başkan Hacıosmanoğlu, kendileri heyecanla, koltukta oturmaya çalışmak için değil, çalışmak için koltukta oturma anlayışı ile mücadele ederken, bazı kurum ve kuruluşların bunların aksi yönde görev yaptığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı kurumlar, değiştirdikleri talimatlarla her hafta tüm kulüplere ceza yağdırarak sözüm ona tribünlerdeki olumsuz davranışlara engel olmaya çalışıyor ancak olumsuzluklar ceza ile değil, eğitim ile değişebilir. Futbolda alt yapılardan başlayarak eğitimde ise birinci sınıftan itibaren spor kültürünün oluşturulmasına yönelik eğitimler verilerek bu olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz. Adalet bir gün herkese gerekli olacak sözünden yola çıkarak, TFF ve kurumlarının, önlerine gelen dosyanın renklerine göre değil, içeriğine göre davranmasını talep ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler