Hacıosmanoğlu Savcıya ifade verdi

Haber61 – Haber Merkezi – Hakkında Trabzonspor’u zarar uğrattığı gerekçesi ile dava açılan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Adliyesine giderek ifade verdi. Mustafa Erdem adlı Trabzonspor kongre üyesinin 15 Milyon TL menajer ücreti ile kulübü zarara uğrattığ

Hacıosmanoğlu Savcıya ifade verdi

Haber61 – Haber Merkezi – Hakkında Trabzonspor’u zarar uğrattığı gerekçesi ile dava açılan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Adliyesine giderek ifade verdi. Mustafa Erdem adlı Trabzonspor kongre üyesinin 15 Milyon TL menajer ücreti ile kulübü zarara uğrattığı gerekçesi Hacıosmanoğlu hakkında şikayette bulunmuştu. 

Şüpheli sıfatı ile savcı karşısına çıkan Hacıosmanoğlu, “ Bu suçlama gerçeği yansıtmıyor ve doğru değil. Böyle bir suçlama ile kerşı karşıya kalmak beni derinden üzmüştür.”ifadelerini kullandı.

2014 yılının Aralık ayında yapılan Mali Kongrede yönetim ibra edilmişti. Bu durum camiadan derin çatlaklar oluşmasına neden olmuştu. Hacıosmanoğlu’nun ifadesini alan savcının Trabzonspor’un mali konularda incelemeye alacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor