Hacıosmanoğlu ringde boy gösterdi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ringe çıkıp boks eldiveni taktı ve ardından gardını aldı.Yeni sezon planlaması kapsamında kurmaylarıyla birlikte Trabzon'da bulunan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Osmanlı Boks Kulübünü ve 1461 Boks Kulübü ziyaret

Hacıosmanoğlu ringde boy gösterdi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ringe çıkıp boks eldiveni taktı ve ardından gardını aldı.

Yeni sezon planlaması kapsamında kurmaylarıyla birlikte Trabzon'da bulunan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Osmanlı Boks Kulübünü ve 1461 Boks Kulübü ziyaret ederek minik boksörlerle bir araya geldi. Minik Boksörlerle birlikte ringe çıkan Hacıosmanoğlu, boks eldiveni taktı ve ardından gardını alarak sporcularla birlikte fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf çekiminin ardından 1461 Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Altuntaş, Hacıosmanoğlu'na boks heykeli verirken, Osmanlı Boks Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akyüz ise Hacıosmanoğlu'na rozet taktı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise önümüzdeki yıllarda boks ve diğer branşların kulüp bünyesinde faaliyet göstermesini düşündüklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor