Hacıosmanoğlu: Onlar bizim çocuklar

Guatemala'da düzenlenen Dünya Şampiyonu Erdoğdu Lisesi'ni Trabzon havalimanında önemli isimler karşıladı.Bu isimler arasında yer alan Trabzonspro Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Haber61.net mikrofonlarına yaptığı açıklamada "Onlar bizim çocuklar zaten. Bu

Hacıosmanoğlu: Onlar bizim çocuklar

Guatemala'da düzenlenen Dünya Şampiyonu Erdoğdu Lisesi'ni Trabzon havalimanında önemli isimler karşıladı.

Bu isimler arasında yer alan Trabzonspro Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Haber61.net mikrofonlarına yaptığı açıklamada "Onlar bizim çocuklar zaten. Bu futbolcuların tümü  Trabzonspor alt yapısında forma giyiyor. İlk defa da  bunu yaşamıyorlar. Daha öncede bu çocuklar U16 ve U17 kategorilerinde Türkiye Şampiyonu oldular. Bildiğiniz gibi 2002-2003 sezonunda da  Trabzon Lisesi Dünya Şampiyonu olmuştu. Umarım bu çocukların bir çoğu gelecekte A Takımımızda forma giyip büyük başarılara imza atarlar.

Bu çocukların A Takım kadrosuna katılması bizim işimiz değil teknik kadronun işi. Onların kaybolup gitmemesi için çok iyi yetiştirilmeleri lazım. Sosyal yöndende bu çocukların geliştirilmesi gerek.Alt yapıda yenilikler yapacağız. Ersun Hocamız bildiğiniz gibi gençlere büyük önem veriyor. Bir çok genç futbolcuyu da A takım kadrosuyla antremana çıkarıyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor