"Hacıosmanoğlu ölmüş anama küfretti"

Haber61/Spor Merkezi UEFA önünde ‘şikeye karşı sıfır tolerans’ eylemlerini düzenlemesi ile ilk adını duyuran, bordo mavililerin, ‘İbrahim abı’ dediği İbrahim Ertürk bugün twitter hesabında şok bir paylaşım yaptı. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosm

"Hacıosmanoğlu ölmüş anama küfretti"
Haber61/Spor Merkezi
 
UEFA önünde ‘şikeye karşı sıfır tolerans’ eylemlerini düzenlemesi ile ilk adını duyuran, bordo mavililerin, ‘İbrahim abı’ dediği İbrahim Ertürk bugün twitter hesabında şok bir paylaşım yaptı.
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu TFF seçimleri üzerinden eleştirdiği için Hacıosmanoğlu’nun kendisinin ölmüş anasına küfrettiğini öne sürdü.
Yayınladığı mesajda, “Ben şike mücadelesini ölmüş anama küfredilsin- avradıma küfredilsin diyemi yaptım” ifadelerini kullandı.
 
Ertürk’e bordo mavililer tarafından  ‘seninleyiz’ mesajları ile destek yağıyor.
Sosyal medyadan mesajlarına devam eden Ertürk şunları kaydetti; “Bugüne kadar Avrupa'da o kadar eylem yaptım, Fenerbahçe yöneticileri tarafından hiç tehdit edilmedim. Fakat İbrahim Hacıosmanoğlu beni telefonla arayarak kendisini eleştirdiğim için önce küfür etti ardından da tehdit etti. Trabzonspor'un böyle bir başkanı olmasından dolayı hem bir Trabzonlu olarak hem de Trabzonsporlu olarak utanıyorum. Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Bu süre içerisinde bana bir şey olursa sorumlusu Hacıosmanoğlu'dur.” 
 
Temiz Futbol eylemcisi İbrahim Ertürk Haber61 TV ekranlarında Yayın Danışmanımız gazeteci yazar Levent Ustabaşı’na şike mücadelesinde neler yaptığını şöyle anlatmıştı; 
 
 
11121038_988994054528408_1576117600_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler