Hacıosmanoğlu'nun yeni takımı eski TS'liyi aldı!

Engin Baytar Erzurumspor'da

Hacıosmanoğlu'nun yeni takımı eski TS'liyi aldı!
Spor Toto 2. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sezon öncesi renklerine bağladığı Mert Nobre ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Engin Baytar, kısa sürede kentte gündem konusu oldu.

Teknik direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde geride kalan sezon Spor Toto 3. Lig'i sahasında yenilgisiz tamamlayan ve şampiyonluğa ulaşarak 2. Lig'e yükselen Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yöneticilik yaptığı Erzurum ekibi, başarılı çıkışını sürdürmek için sezon öncesi Süper Lig'de uzun yıllar top koşturan Mert Nobre ve Engin Baytar'ı kadrosuna kattı.

Erzurum ekibine kısa sürede uyum sağlayan Mert Nobre ve Engin Baytar, hem takıma renk kattı, hem de kentte gündem konusu haline geldi.

Mert Nobre ve Engin Baytar'ı yakından görmek için antrenmanlara büyük ilgi gösteren taraftarlar, yıldız futbolcularla bol bol fotoğraf çektiriyor.

Mert Nobre, "Dadaş Nobre" oldu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un deneyimli golcüsü Mert Nobre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaliteli bir takımda oynadığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Takıma kısa sürede uyum sağladığını ve iyi arkadaşlar edindiğini ifade eden 35 yaşındaki oyuncu, şöyle konuştu:

"Hedefimiz şampiyon olmak. Çıktığım maçta 30 binin üzerinde taraftar gördüm ve çok şaşırdım. Bu kadar taraftar beklemiyordum. Burası biraz farklı. 2'nci Lig takımı için bu normal değil. Süper Lig takımlarının ancak bu kadar taraftarı olabilir. Taraftarlardan çok memnunum. Her maçta bize destek oluyorlar. Artık Erzurumlu gibi oldum. Takım arkadaşlarım bana 'Dadaş Nobre' diyor. Erzurum'da kıtlama şekerle çay içtim, kadayıf dolması, cağ kebabı yedim ve çok beğendim."

Nobre, her şeyin çok güzel gittiğini belirttiği Erzurum'da soğuk havaya alışmaya çalıştığını dile getirdi.

Engin Baytar: "Erzurum'a yeniden doğmak için geldim"

Erzurum ekibinin diğer önemli ismi Engin Baytar, yeni takımıyla çıkış yakalamak istediğini kaydetti.

"Futbol hayatım Fenerbahçe maçıyla biraz sallantıya girdi. Erzurum'a yeniden doğmak için geldim." diyen 33 yaşındaki futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hedefimiz Erzurum'u hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak. Kesinlikle hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Kendi gücümüzün ve kalitemizin farkındayız. Başarı için buradayım. Burada mutluyum. Belki Süper Lig'den buraya geldiğim için beni yadırgayacaklar ama sonuçta rızkımız buradaymış. Allah'a binlerce şükürler olsun. Benim için 2. veya 3. Lig'de oynamak önemli değil. Önemli olan sevdiğim, mutlu olduğum yerde bulunmak." diye konuştu.

Engin Baytar, kariyerinin başından bu yana maddiyatı hiç düşünmediğini, sürekli başarıya ve futbol oynamaya odaklandığını vurguladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da iyi bir çıkış yakaladığını belirten Engin Baytar, "Bu işin maddiyatı benim için hiçbir zaman önemli olmadı. Büyük takımlarda oynarken de böyleydi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler