Seyithan Özdemir kimdir? İçerde'nin Minik'i hakkında...

İçerde dizisinin Minik'i Seyithan Özdemir herkesin dikkatini üzerine topladı

Seyithan Özdemir kimdir? İçerde'nin Minik'i hakkında...

Show Tv'de ekranlara gelmeye başlayan ve kısa sürede beğeni toplayan İçerde dizisinde en çok dikkat çeken isimlerden biri başrol oyuncularının aksine Minik karakterine hayat veren Seyithan Özdemir oldu. Dizide karanlık işler yapan Kebapçı Celal'in en yakın adamı olan ve görüntüsünün aksine lakabı dizide "Minik" olan Özdemir herkes tarafından merak edilen isim oldu. İlk bölümlerde hemen dikkat çeken oyuncu hakkında detayları ise çoğu kişe bilmiyor. Peki Seyithan Özdemir kimdir, kaç yaşındadır ve asıl işi nedir? İşte detaylar

İçerde dizisinde Minik karakterine can veren Seyithan Özdemir 34 yaşında ve Muş doğumlu. 6 yıl öncesine kadar memleketi Muş'ta çiftçilik yapıyordu. Şimdi ise sert bakışları ve 2 metre 5 santimlik boyuyla televizyon ekranlarının merak edilen ismi oldu. 8 çcouklu bir ailenin en küçüklerinden olan oyuncu kısa sürede ilgi odağı oldu. 6  yıl önce İstanbul'a çalışmak için geldikten sonra gece kulüpleri ve konserlerde güvenlik görevlisi olarak görev yaparken bazen de sanatçı ve iş adamlarına yakın korumalık yaptı. Televizyon ekranlarıyla buluşması ise yönetmen Tolga Karaçelik'in patronu ile iletişime geçip ondan uzun boylu esmer birisini istemesiyle oldu. Patronu, Karaçelik'in talebi üzerine 2.05 boyundaki Seyithan Özdemir'i Karaçelik'le buluşturması üzerine kariyeri başladı. Daha önceleri ise cast ajanslarının aracılığıyla bazı dizilerde birer bölüm rol almışlığı da oldu. 

34 yaşındaki oyuncu bir anda ilgi odağı olmasının  ardından yaptığı açıklamada daha önce oynadığı rollere heyecan yaptığını ancak yeni dizide bu heyecanını kırdığını söyledi. Yeni rolünde repliğinin olmaması da heyecanının kırılmasında önemli rol oynamış. Ayrıca Özdemir, çok tanınmak istemediğini söyleyerek ünlü olmanın aslında bir dezavantaj olduğu, çok tanınınca fotoğraf çektirmek isteyen hayranlar nedeniyle rahat hareket edemediğini söylüyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv