Hacıosmanoğlu mazeret istemiyor!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa kupalarına veda ettikleri için üzgün olduklarını belirtirken şunları söyledi: "Özellikle 2 maçta da mağlup olmamız bizim için üzüntü vericiydi. Eksiklerimiz handikabımız oldu ancak ikinci maçta ilk maça or

Hacıosmanoğlu mazeret istemiyor!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa kupalarına veda ettikleri için üzgün olduklarını belirtirken şunları söyledi:
 
"Özellikle 2 maçta da mağlup olmamız bizim için üzüntü vericiydi. Eksiklerimiz handikabımız oldu ancak ikinci maçta ilk maça oranla daha iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Artık ligde hiçbir mazerete sığınmadan yola devam etmemiz gerek. İlk maçımızdan itibaren bir galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor."
 
Öte yandan Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nın ardından UEFA Avrupa Ligi'nden de elenmesi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun daha önce verdiği sözleri de akıllara getirdi. Taraftarlar ve camianın önemli isimleri sosyal medyada takımdan memnun olmadıklarını belirtirken Hacıosmanoğlu'nun "Başarısız olursak gideriz" sözlerini yeniden gündeme getirdi. İki kulvardan da elenen Trabzonspor'un ligde de durumunun iç açıcı olmaması Hacıosmanoğlu'nun verdiği sözün taraftarlar arasında sorgulanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor