Hacıosmanoğlu maç tekrarı istiyor!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu’nun 6 maçlık cezayı 3’e indirmesi ve bundan sonraki sürece dair beklentisi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı... Bordo- Mavililer’in patronu, “O gece yaşananları kabul etmek mümkün değil. O an da sö

Hacıosmanoğlu maç tekrarı istiyor!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu’nun 6 maçlık cezayı 3’e indirmesi ve bundan sonraki sürece dair beklentisi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı...
 
Bordo- Mavililer’in patronu, “O gece yaşananları kabul etmek mümkün değil. O an da söyledik, şimdi de söylüyorum bunu. Bir ceza elbette ki olacaktı. Ancak bize kesilen fatura çok ağırdı, geride birçok örneği varken üstelik. Tahkim Kurulu’na da bunları anlattık. Ortaya  çıkan yeni kararın daha adil olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zaten tüm spor kamuoyunun da cezanın ağırlığı konusunda fikir birliği yaptığını hatırlatmama gerek yok sanırım” ifadelerini kullandı.
 
‘Umarım doğrusu olur’
 
Artık topun Türkiye Futbol Federasyonu’nda olduğunu da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: TFF’den de hakkaniyetli bir karar bekliyoruz. O kararın ne olduğu da açıktır; maç kaldığı dakikadan tekrar edilmelidir. eğer TFF de bu doğrultuda bir karar verirse adil davranmış olur. Aksi halde işin bir ayağı yine yarım kalacaktır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor