Hacıosmanoğlu kulübü kaosa sürüklüyor

Trabzon CHP eski il Başkanı Yavuz Karan Trabzonspor'un durumu ve Trabzon2da yapılması planlanan şike anıtı ile ilgili açıklama yaptı.HACIOSMANOĞLU KULÜBÜ KAOSA SÜRÜKLÜYORYavuz Karan Trabzonspor’un geldiği durumum herkesi derinden üzdüğünü belirterek, "Ne

Hacıosmanoğlu kulübü kaosa sürüklüyor

Trabzon CHP eski il Başkanı Yavuz Karan Trabzonspor'un durumu ve Trabzon2da yapılması planlanan şike anıtı ile ilgili açıklama yaptı.

HACIOSMANOĞLU KULÜBÜ KAOSA SÜRÜKLÜYOR

Yavuz Karan Trabzonspor’un geldiği durumum herkesi derinden üzdüğünü belirterek, "Ne yazık ki iyi bir yönetim tarzı yok. Bu takımı bu kadar borçlu ve sorunlu hale getirenler şapkasını önüne koysun ve bunun hesabını versin. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu sorumluluğun altında ezilmiş ve kulübü inatla kaosa sürüklemeye devam etmekte" dedi.

ŞİKE ANITINI DÜZKÖY'E YAPACAĞIZ

Şike konusunda ise gelinen nokta ortada diyen Yavuz Karan, "Ne kupamız geldi, ne de verilen sözler yerine getirildi. Hani şike anıtı ne oldu? Hep oyalama, hep kandırma. Ama biz Düzköy’de şike anıtı yapma konusunda karar aldık. Düzköy Belediye Başkanımızla birlikte şike anıtını belediye binasının karşına dikeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor