Hacıosmanoğlu kaçacak mı?

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'i destekleyerek İbrahim Usta'yı Trabzonspor delegesi olarak göstermesinin ardından bordo mavili kulüpte adeta deprem oldu. Hacıosmanoğlu'nun yaptığı bu hamle sonrası yönetimde is

Hacıosmanoğlu kaçacak mı?

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'i destekleyerek İbrahim Usta'yı Trabzonspor delegesi olarak göstermesinin ardından bordo mavili kulüpte adeta deprem oldu.

Hacıosmanoğlu'nun yaptığı bu hamle sonrası yönetimde istifalar yaşandı. Hacıosmanoğlu'nun yakın çevresine "Artık görevden ayrılma zamanı" diyerek kongreye gitme kararı aldığı ve bunu her an açıklayabileceği iddia edildi. 

HACIOSMANOĞLU'NUN PLANI

Yapılan yanlış transferler ve alınan yanlış kararlar sonrası maddi olarak büyük çöküntüye giren, onca harcamaya rağmen hiçbir başarı olmadan sezonu bitiren Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun görevinden istifa edeceği öne sürüldü.

Hacıosmanoğlu kendi yönetimi sırasında imza attığı işlerle camianın büyük tepkisini çekerken görevden ayrılma sürecine girdiği bu günlerde kendisine açık kapı bırakabilecek bir yol aradığı öne sürüldü. Hacıosmanoğlu’nun istifa ederken üzerine baskı kurulduğunu bu sebepten istediklerini yapamadığını taraftara empoze ederek kendine ilerleyen dönemler için açık kapı bırakmak istediği öne sürüldü.

kacis.jpg

Ancak Hacıosmanoğlu’nun bu hamlesinin başarılı olmayacağı şimdiden konuşulmaya başladı.  Hacıosmanoğlu’nun geldiği günden bugüne verdiği tüm sözlerin boş çıkması özellikle de geçen sezonun başında hedefi 3 kulvarda başarı olarak gösterdikten sonra ilk devrenin sonunda 3 kulvarda da havlu atılması taraftarın büyük tepkisini çekti. Kulübün altına girdiği tarihi borç ve adeta taşıma suyla döndürülmeye başlanan Trabzonspor’da Hacıosmanoğlu tarafından yapılan kötü icraatlar camiada da büyük endişe yarattı. Kongre sonrası hukuku da hiçe sayarak adeta camiayla dalga geçtiği belirtilen Hacıosmanoğlu yönetiminin son olarak TFF başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören’den yana tavır sergilemesinin camia ve taraftar gözünde kredisini de tamamen tükettiği kaydediliyor.

Trabzonspor tarihinde bu kadar hatanın üst üste yapıldığı bir dönemin olmadığı belirtilirken Hacıosmanoğlu’nun istifa sürecinde planladığı gibi yeniden başkanlığa gelmesinin mucize olacağı dile getiriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor