Hacıosmanoğlu; 'İnsanımız doyumsuz'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'un Hayrat ilçesinde gerçekleştirdği ziyaret sırasında Transfer konusunada değindi. Transfer konusunda her gün taraftarın haber beklediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, 'bizim insanımız dıoyumsuz' dedi.Hacıos

Hacıosmanoğlu; 'İnsanımız doyumsuz'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'un Hayrat ilçesinde gerçekleştirdği ziyaret sırasında Transfer konusunada değindi. Transfer konusunda her gün taraftarın haber beklediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, 'bizim insanımız dıoyumsuz' dedi.

Hacıosmaoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Mevcut kadroya önemli oyuncular kattıkHiç kimse merak etmesin, mevcut kadromuza önemli oyuncular kattık. Eksik olan noktalara da ihtiyacı olan oyuncuları katacağız. Bu saatten sonra alacağımız oyuncular üst düzey oyuncu olmak zorunda.Transfer yaptıkca transfer bekliyor bizim insanımız doyumsuz. O yüzden her gün yeni bir transfer haberinin beklentisi içindeler ama şu anlık birşey yok. Yeni transferlerimizi yaptık önümüze bakacağız. Eğer gerek duyulursa yine transfer yaparız. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor