"Hacıosmanoğlu ile işim olmaz!"

Trabzonspor’un eski yöneticisi ve ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu sert ifadelerle İbrahim Hacıosmanoğlu'nu eleştirdi Hacıosmanoğlu ile işim olmaz diyen Çakıroğlu Trabzonspor'un batma noktasına geldiğini söyledi. İşte Lig Radyo'ya konuşan Çakıroğlu'nun

"Hacıosmanoğlu ile işim olmaz!"
Trabzonspor’un eski yöneticisi ve ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu sert ifadelerle İbrahim Hacıosmanoğlu'nu eleştirdi
 
Hacıosmanoğlu ile işim olmaz diyen Çakıroğlu Trabzonspor'un batma noktasına geldiğini söyledi.
 
İşte Lig Radyo'ya konuşan Çakıroğlu'nun açıklamaları;
 
Benim aslında İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç işim olmaz hatta adının bulunduğu yerde bile olmak istemiyorum ama inanın Trabzonspor borç yatağında ve gemi artık batma noktasına geldi.
 
Hacıosmanoğlu kendi gemisini değil Trabzon’u yakıyor
 
Bizim zamanımızda Sadri Şener'den kalma 175 milyon borç vardı aldığımız kredi ile yapılandırma yaparak 160 milyon TL’ye borcu indirmiştik ama şimdi bu rakamlar 400-450 milyon TL’yi bulduğu için nasıl çözülecek anlamak çok güç. Ben bu rakamları mali genel lurulda İbrahim Hacıosmanoğluna sordum ama cevap veremedi. Daha sonrada ‘’biz gemileri yaktık’’ sen kendi gemini yakmıyorsun Trabzon’u yakıyorsun diyorum ve Trabzonlular artık neyin ne olduğunun farkına varması gerekir.
 
Doğmamış çocuğa don biçiyorlar
 
Son olarak kaçıp gitmek zorunda kalacaklar daha sonra ne olacak yeni gelen yönetimin önünüde şimdiden kapamış oluyorlar. Kimsenin bilmediği ve merak etmediği noktada stadın bitmemesine rağmen  isim hakkını öne sürerek borçlandırma yapılarak bu parayı yemeye devam ediyorlar. Bu para bitince ne olacak? Bu aynı doğmamış çocuğa don biçmeye benziyor hatta çocuk doğmadan satmışlar. Yeni gelecek yönetim ne yapacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler