Hacıosmanoğlu ifade verdi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava kapsamında mahkemede ifade verdi. Hacıosmanoğlu,  Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret ettiği" iddiasıyl

Hacıosmanoğlu ifade verdi!
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava kapsamında mahkemede ifade verdi.
 
Hacıosmanoğlu,  Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret ettiği" iddiasıyla yargılandığı İstanbul'daki Anadolu 62. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hakkında duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle "yakalama kararı" çıkartıldığını basından öğrendiğini ifade etti.
 
Fenerbahçe ile ilgili hakkında çeşitli davalar açıldığını ve bu davaların birçoğundan beraat ettiğini anlatan Hacıosmanoğlu, "Söz konusu dava kapsamında mahkemece ifadeye çağrılmam konusunda bana bir tebligat ulaşmadı ancak hakkımda yakalama emri çıkartıldığını basından duyunca mahkemeye gidip ifade vererek buradan ayrıldım" diye konuştu.
 
Hacıosmanoğlu, Gineli oyuncu Kevin Constant'ın kadro dışı kalıp kalmayacağı konusunda ise "Yarın Trabzon'a geleceğim ve genel bir değerlendirme yapacağız. Daha sonra Constant hakkındaki kararımızı açıklayacağız" dedi.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu'na duruşmalara katılması yönünde mahkemece hazırlanan tebligatın kısa süre önce taşındığı eve gönderildiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun, hakkında mahkemece yakalama emri çıkartıldığı yönündeki kararı öğrenince Trabzonspor Kulübü avukatı Fuat Göktaş ile adliyeye giderek ifade verdiği belirtildi.
 
İddianameden
 
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 14 Haziran 2013'te katıldığı bir radyo programında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik hakaret içeren sözler sarf ettiği öne sürülüyor.
 
İddianamede, Hacıosmanoğlu'nun sarf ettiği sözlerle Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" suçundan 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapsi talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor