Hacıosmanoğlu gidiyor!

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lokeren maçı öncesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takımdaki yıldızları hedef alan açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Konunun muhatabı olan ve "İlk tercihlerimiz değildi

Hacıosmanoğlu gidiyor!

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lokeren maçı öncesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takımdaki yıldızları hedef alan açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Konunun muhatabı olan ve "İlk tercihlerimiz değildi, geldikleri kulüplerde yedek bekliyorlardı" sözleriyle şok yaşayan Cardozo ve Constant'ın moralinin inanılmaz derecede bozuk olduğu öğrenildi. Halilhodzic'in bu çıkışına, "Hoca artık gitmek için fırsat bekliyor" şeklinde yorumlandı. Tam da bu noktada programını iptal eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun apar topar maça gitme kararı aldığı ve bugün sabah erken saatlerde Belçika'ya uçacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor