Hacıosmanoğlu Cevap Verdi

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bunları söyleyenlerim aklı yok ya da az aklı var. Ben de o az akıllarını başından alırım" dedi.Hacıosmanoğlu'ndan bombardıman! Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın "Asbaşkanım Haşim Sayitoğlu'dur' kararına tepki göstererek 4 arka

Hacıosmanoğlu Cevap Verdi


İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bunları söyleyenlerim aklı yok ya da az aklı var. Ben de o az akıllarını başından alırım" dedi.

Hacıosmanoğlu'ndan bombardıman! Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın "Asbaşkanım Haşim Sayitoğlu'dur' kararına tepki göstererek 4 arkadaşı ile yönetimden istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu, Sivasspor maçındaki olayların arkasında olduğu yönündeki imalara sert tepki göstererek, "Bunu söyleyenlerin ya aklı yoktur ya da azıcık aklı vardır. Ben de o az akıllarını da başından alırım" dedi.

ŞİMDİ KALSINLAR
Hacıosmanoğlu, başkanlığa aday biri olarak transfer dönemi öncesi kongrenin yapılmasını istediğini ifade ederek, "Ama yapmadılar, o zaman kongreye kadar devam etmeleri düşüncesindeyim. Transfer dönemi için belirlediğimiz hiçbir oyuncu alınmadı. Küme düşen Erciyes'ten Jabi ve F.Bahçe'den Serkanı aldılar. Bunlar takıma neler verecek ki" dedi.

DOĞAN GÖNDERMEK İÇİN
Hacıosmanoğlu, kendisinin ve istifa eden arkadaşlarının Teknik Patron Ziya Doğan'ın arkasında durduklarını ifade ederek, "Şimdi ise aktif olan yöneticilerin bazıları futbolcuları etkileyerek kötü oynamaları konusunda yönlendiriyor. Bunun nedeni Ziya Doğan'ı göndermek. Eğer kongre üyeleri Aralık'ta bana yetki verirse, Trabzonspor'u eski günlerine döndürmek için çalışacağım" dedi.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor